Tapte kvartfinalen mot Inter

Liverpool U18 tapte 1-0 for Inter i kvartfinalen i Al Kass International Cup i Qatar i kveld.

Avgjørelsen falt i kampens 65.minutt, etter dårlig forsvarsspill fra Liverpools side på et innlegg fra høyre. Francesco Bigotto fikk gå umarkert inn i rommet mellom Liverpools stopper og høyreback, og heade ballen kontant i mål fra drøye fem meters hold.

Jordon Ibe, som var kaptein for Liverpool i kveld, spilte en god kamp på høyrevingen. Målvakt Ryan Fulton gjorde to meget gode redninger på avslutninger fra kloss hold i første halvdel av første omgang, mens Connor Randall og Jerome Sinclair hadde gode muligheter for de røde.

Etter Inters scoring i annen omgang var Sinclair nær ved å lykkes med et skudd etter at han skar inn fra venstre, men han skrudde ballen like utenfor.

Lloyd Jones var også nær scoring med en heading etter et frispark, da Liverpool presset på for en utligning mot slutten. Men de røde fikk aldri det utligningsmålet de hadde fortjent ut fra spill og sjanser.

Liverpools lag: Ryan Fulton, Joseph Maguire, Lloyd Jones, Daniel Cleary, Connor Randall (Tom Brewitt 18), Jordon Ibe, Jordan Rossiter, Jerome Sinclair, Daniel Trickett-Smith, Alex O'Hanlon (Oluwaseyi Ojo 69), Cameron Brannagan (Ryan Kent 88)
Ubenyttede reserver: Ryan Crump, Harry Wilson, Niall Heaton, Louis Robles, William Marsh

Liverpool skal nå spille plasseringsspill om plassene fra 5. til 8.plass, og møter Real Madrid i sin neste kamp i turneringen, kommende søndag kl. 14.30. Den spanske klubben tapte sin kvartfinale mot brasilianske Fluminense 4-3 på straffespark-konkurranse, etter at det stod 1-1 ved full tid.