Tar benkingen med fatning

Daniel Agger startet på benken mot Crystal Palace selv om han var klar til å spille fra start. Visekapteinen respekterer Brendan Rodgers’ valg. Vanskelig å endre på et vinnende mannskap.

Brendan Rodgers valgte å fortsette med trioen Kolo Toure, Martin Skrtel og Mamadou Sakho mot Crystal Palace etter 3-1-seieren mot Sunderland. Daniel Agger var klar fra sin skade, men måtte avfinne seg med en plass på benken.

- Jeg ville selvfølgelig ha spilt. Jeg var meldt klar, så det var managerens valg. Jeg vet også at vi vant forrige uke, slik at det er vanskelig å gjøre forandringer, uttaler Agger til TV3 Sport.

- I de åtte årene jeg har vært her har jeg alltid tenkt at jeg kan miste plassen, men jeg er her fortsatt. Det har kommet og gått mange spillere, og det må det være en grunn til. Jeg skal bare fortsette med det jeg er god til.

Agger ble byttet inn for Sakho i det 67. minutt.
- Det er alltid rart å bli hyllet, og det var også rart å komme på banen. Jeg hadde det fint på banen, og jeg følte meg godt tilpass. Jeg skal selvfølgelig komme i form igjen, men det var godt å få noen minutter i beina.

Agger fikk sine første minutter etter en skade.
- Jeg har hatt en liten strekk i magen, og jeg har ikke trent på lenge. Nesten ikke siden forrige landslagsopphold, så jeg må opp et gir igjen. Det har tatt litt lengre tid enn jeg hadde regnet med.