Teixeira til Brentford

LFC bekrefter at reservelagsspiller Joao Carlos Teixeira skal spille for Brentford i League 1 fram til 5.januar. - Joao vil gi oss kreativitet og scoringstrussel, sier Uwe Rösler.

Slik vi antydet tidligere har Joao Carlos Teixeira vært på utkikk etter en låneavtale etter å ha ikke ha vært i nærheten av førstelagsspill for Liverpool etter overgangen fra Sporting.

Litt overraskende er det kanskje likevel at den elegante portugisere går tili League 1, og med spill for Brentford hvor Uwe Rösler er manager.

Etter at Liverpoolfc.com først skrev at det dreide seg om en måneds låneavtale, er dette nå rettet til at kontrakten gjelder fram til 5.januar 2014.

 - Vi har fulgt Joao en stund, sier Rösler til Brentfords hjemmeside.

 - Vi har ikke scoret mange mål denne sesongen og det har ikke vært som følge av få sjanser, jeg følte at vi behøvde noe mer kvalitet i den siste tredjedelen.

- Takk til Liverpool Football Club for at de tillot Joao å komme hit, han vi gi oss noe av den kreativiteten som vi behøver, spesielt når lag sitter dypt mot oss.

- Dette er den første låneavtalen til Joao og vi må være forsiktige og ta vare på ham. Vi kunne se på dagens trening at han har enorme kvaliteter i forhold til den siste tredjedelen, å kunne avlevere ballen til rett tidspunkt. Han er også en scoringstrussel.