Teixeira tilbake fra Brentford

Liverpool FC og Brentford bekrefter at Joao Carlos Teixeira har returnert til Liverpool FC fra sitt låneopphold i Brentford.

Joao Carlos Teixeira er tilbake i Liverpool FC etter kun 28 dager i Brentford. Midtbanespilleren ble utlånt til League One-klubben i forrige måned frem til 5. januar, men fikk kun to innhopp fra benken under låneoppholdet.

Brentford skriver at alle såkalte ungdomslån kan avsluttes etter 28 dager.
- Joao har returnert til Liverpool etter å ha fullført 28 dager av den innledende låneperioden, uttaler Brentfords sportsdirektør Mark Warburton til klubbens offisielle side.

- Slike lån er alltid avhengig av tilgjengeligheten i spesifikke posisjoner og selvsagt respektive kamper. Uheldigvis var vi ikke i stand til gi Joao muligheten til å vise sitt åpenbare talent.

- Jeg vil takke Frank McParland og Liverpools stab for å gi tillatelse til at Joao kunne tilbringe noe tid med oss i Brentford. Vi ønsker Joao lykke til videre i karrieren.

Joao Carlos Teixiera returnerer til The Academy i Kirkby hvor han gjenopptar treningen med U21. Spilleren var i aksjon for Liverpool U21 allerede i gårsdagens 5-0-seier mot Tottenham U21. Portugiseren ble byttet inn i det 70.minutt.

I henhold til The Football Leagues regler kan spillere som er ute på ungdomslån spille reserve- og juniorkamper for sine opprinnelige arbeidsgivere.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken