Terry skryter av Rodgers

Chelsea-stopper John Terry skryter av Brendan Rodgers foran søndagens møte med Liverpool på Anfield.

- Det virker som Liverpool alltid spiller bra når vi kommer på besøk. De har som oss hatt en varierende sesong. Jeg kjenner Brendan veldig godt. Han er en stor manager, og var strålende med meg og andre spillere mens han var i Chelsea. Jeg har bare godt å si om ham, sier Terry til Mirror.

- Jeg ser frem til å møte ham igjen, for han hjalp meg på mange vis. Mens Jose Mourinho var manager ble jeg satt ut av laget et par ganger, og jeg slet også med skader. Han tok meg til side og ga meg en fin liten video der jeg scoret mål og gjorde gode taklinger. Han pratet med meg i et kvarters tid. Noe slikt hadde ingen gjort med meg tidligere. Det viser hvor dyktig han er til å håndtere enkeltspillere, og hvorfor han gjør det så bra.

- Det er slike små ting som jeg gir deg et løft som spiller når du er langt nede. Han er en sann gentleman. Allerede da var jeg 100% sikker på at han kom til å bli manager en dag. Han var tilstede nesten hele tiden, og lærte mye av Jose Mourinho.

- Man kunne se at han hadde det som skulle til for å bli manager. Måten han håndterte spillerne på. Han var totalt på bølgelengde med spillerne på treningsfeltet til daglig. Det er også en bonus at han snakker flere språk. Jeg er ikke overrasket over at han gjør det så bra.