Tilbake på jobb på mandag

En kort ferie nærmer seg slutten for Brendan Rodgers. Mandag morgen vil manageren være tilbake på jobb på Melwood.

  Det er Liverpool Daily Post som melder at Rodgers vil være tilbake på kontoret igjen mandag morgen, for å starte planleggingen av kommende sesong. Det vil gå tre uker til før førstelagstroppen starter preseason-treningen, men det vil likevel være nok å henge fingrene i for Rodgers.

Managerens viktigste oppgave vil bli å få avklart fotballfremtiden til Luis Suarez. Daily Post skriver at Liverpool ikke har mottatt noen bud på Suarez, og verken spissen selv eller hans agent har bedt om en transfer. Liverpool ønsker i utgangspunktet ikke å selge sin toppscorer, og skal de la ham gå vil de ikke vurdere bud under £50M. Det faktum at Suarez vil være opptatt med Confederations Cup i tiden som kommer kan medføre at det vil drøye ytterligere med en avklaring i denne saken.

Rodgers vil ellers håpe å sikre seg duoen Iago Aspas og Tiago Ilori i løpet av de kommende dagene. Schalke-stopperen Kyriakos Papadopoulos står som kjent også på Liverpool-managerens handleliste, men man har ikke klart å komme til enighet med Schalke om en overgangssum og Rodgers må dermed kanskje se seg om etter alternativer.

Rodgers satser også på å få solgt Andy Carroll til West Ham for £15M. Liverpool-ledelsen trodde at Carroll ville komme til enighet med London-klubben denne uken, men samtalene om de personlige betingelsene er fortsatt ikke i havn.

Daniel Pacheco og Oussama Assaidi er trolig på vei bort, og Rodgers må også bestemme seg for hva som skal skje med karer som Jay Spearing og Jack Robinson. Liverpool vil trolig også lytte til bud på Martin Skrtel og Sebastian Coates.