Tilbake på trening

Liverpool-spillerne har i dag sin første trening etter sommerferien. Kolo Toure ankom først av spillerne, mens Stewart Downing var den første nåværende spilleren til ankomme treningsanlegget.

Liverpool FC meldte på Twitter at Kolo Ture var den første spilleren til å ankomme Melwood. Ivorianeren skal signere kontrakten sin med LFC senere i dag.

Stewart Downing var den første nåværende spilleren som dukket opp på treninganlegget. Deretter fulgte Daniel Agger og Brad Jones. Philippe Coutinho, Luis Alberto og Iago Aspas ankom sammen.

Alle spillerne som skulle returnere i dag er på plass ifølge Liverpoolfc.com. Første treningen startet klokken 11 skandinavisk tid.

Spillerne som har vært involvert i Confederations Cup (Coates, Suarez og Reina) og U20-VM (Suso, Flanagan og Coady) vil få lenger sommerferie enn de øvrige. Disse seks vil starte sin preseason senere denne måneden. Dani Pacheco, som hadde sen sesongavslutning med Huesca, meldte på Twitter i går at han ikke returnerer til Liverpool før på søndag.