To scoringer av Carroll

Andy Carroll scoret to mål for West Ham i 3-1-seieren mot West Bromwich. Også 90 minutter for Jack Robinson, Jay Spearing, Michael Ngoo, Danny Wilson og Jamie Stephens.

Andy Carroll sendte West Ham i ledelsen hjemme mot West Bromwich da han headet ballen kontant i mål etter en corner i det 16. minutt. Spissen økte til 3-0 på en praktfull volley i det 80. minutt.

Jack Robinson var med å vinne 3-2 mot Middlesbrough på Molineux. Venstrebacken var på banen i 90 minutter.

Bolton ledet 2-0 borte mot Charlton, men tapte til slutt 2-3. Jay Spearing spilte hele kampen for «The Trotters», som fikk to spillere utvist.

Michael Ngoo og Danny Wilson spilte samtlige minutter for Hearts i 0-2-tapet borte mot Aberdeen.

Jamie Stephens voktet målet for Airbus UK i gårsdagens 4-1-seier mot Prestatyn Town