Tottenham U21 - Liverpool U21 1-0

Liverpool U21, med Suso og Jack Robinson i startoppstillingen, tapte i dag 1-0 for Tottenham i London. Årets første serietap for de røde.

LIVERPOOL U21: Ward, McLaughlin, Roddan, Sama, Robinson, Coady, Suso, Teixeria, Adorjan, Pelosi, Ibe (Nacho).
Ubenyttede reserver: Belford, Dunn, Lussey.

1.omgang:

16.min: 1-0 OBIKA. Tottenhams Obika tar ned ballen på brystet, vender og kommer seg fri før han slår ballen under Liverpool-keeper Ward.

22.min: Sjanse for Liverpool når Adorjan skrur et frispark mot krysset med høyrefoten, men Spurs-keeper Miles får slått ballen unna.

27.min: Sjanse for Tottenham når Kane fyrer løs fra langt holdt, men ballen går utenfor venstre stolpe.

29.min: Kane er på farten igjen. Spurs-spilleren kommer fri inne i feltet, men Liverpool-keeper Ward gjør en god redning.

31.min: Liverpool får en mulighet, etter at kampen har åpnet seg mer opp. Connor Coady skyter lavt og treffer stolpen til høyre for Spurs-keeper Miles.

39.min: Ny sjanse for Liverpool, når Adorjan møter et lavt innlegg fra venstre og skrur skuddet sitt utenfor stolpen.

Tottenham leder 1-0 til pause over et Liverpool-lag som er ubeseiret i U21-serien hittil denne sesongen. Obika gjorde omgangens eneste mål under iskalde forhold i London. Begge lag har hatt flere gode sjanser i de første 45 minuttene.

61.min: Sjanse for Liverpool, når Miles slår et langskudd fra Adorjan over.

61.min: Tottenham gjør et bytte. Gallifuoco erstatter Livermore som midtstopper.

75.min: Ny sjanse for Liverpool, men Miles gjør en strålende redning med beina etter et lavt skudd fra Pelosi.

90+2.min: Suso skrur et skudd over tverrliggeren med venstrebeinet.

Liverpool U21 kjempet hardt for å utligne Tottenhams tidlige scoring, men må konstatere at årets første serietap er et faktum.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.