Toure eller Wisdom på høyrebacken

Liverpool Echo tror at Daniel Sturridge vil være i stand til å spille kveldens kamp, men det vil ikke Glen Johnson. Echo tror at høyrebackplassen vil tilfalle enten Kolo Toure eller Andre Wisdom.

- Glen vil bli savnet, men vi har spillere som er kapable til å fylle hans plass. Unge Andre spilte i den posisjonen i flere kamper forrige sesong, og gjorde det veldig bra. Martin Kelly jobber veldig bra på trening, men er ikke helt klar ennå. Han trenger fortsatt noen reservelagskamper. Kolo kan spille der. Jeg tror ikke jeg vil benytte ham der over tid, men han er en mulighet, sier manager Brendan Rodgers til Echo.

- Tanken er å hente inn spillere som Kolo, som er fleksible og kan spille i flere ulike posisjoner. Det betyr at du kan klare deg med en mindre tropp, ettersom du vet at fleksibiliteten er der, fortsetter han..

Innlånte Victor Moses kan få sin Liverpool-debut i Swansea, men Echo tror ikke at stopperduoen Mamadou Sakho og Tiago Ilori slipper til allerede i kveld. Lokalavisen tror at Daniel Agger og Martin Skrtel vil utgjøre stopperduoen på Liberty Stadium.

- Det er ikke noe dilemma for meg. Dersom laget gjør det bra og vinner, beholder du plassen din, uttaler Rodgers.

- Vi føler vi har noen utmerkede stoppere her – Daniel Agger, Martin Skrtel, Kolo Toure og Sebastian Coates, men sistnevnte er skadet for tiden. Men vi kan ikke bare tenke på nuet. Vi må også tenke på fremtiden. Det finnes ikke så mange gode midtstoppere der ute. Vi har fulgt med på Sakho en stund. Jeg snakket med Gerard Houllier om ham i London i forrige uke, og han har veldig tro på Sakho.

- Nå handler det om at Sakho må venne seg til tempoet på trening, og måten vi jobber på. Han hadde ikke trent så mye før han kom til oss, men han har jobbet meget hardt de siste to ukene.

- Vi tror også at Ilori kan bli en topp midtstopper. Han må utvikle seg litt, og må også venne seg til engelsk fotball. Men han er høy, superrask, komfortabel med ballen og sterk i lufta. Så fort han blir vant med intensiteten i spillet og den fysisk tøffe fotballen i denne ligaen, kan han bli en strålende spiller.

- Sakho og Ilori ble begge tilgjengelige på markedet, og det handlet om å sørge for at vi har god dekning på midtstopperplassene. Du vet aldri hva som skjer i fotball.

- Midtstopperne som var her fra før vet nå at de har skikkelig konkurranse om plassene. Det gjør laget bedre, og medfører at alle kjemper for plassen sin. Spillerne har vært strålende i begynnelsen av sesongen, og selvtilliten er veldig god i laget. Alle er oppsatte på å fortsette den gode resultatrekken.