Toure imponerer på og utenfor banen

Ifølge Brendan Rodgers besitter Kolo Toure flotte menneskelige egenskaper. Spilleren tilfører erfaring og entusiasme. Han er fortsatt ivrig på suksess etterpå ha vunnet titler i andre klubber.

- Kolo har tilført entusiasme. Jeg tror alle har blitt forbløffet. Jeg var klar over hans kvaliteter som menneske. Da han imidlertid kom inn døren, innså du hvor magnetisk han er når det gjelder entusiasme for spillet, sa Brendan Rodgers til pressen på Melwood.

- Han har tilført en sult, selv om han har vunnet titler. Han kom fra en klubb som har vunnet ligaen, og likevel er han fortsatt ivrig på å gjøre det bra. Han har flotte menneskelige egenskaper. Han er en veldig ydmyk kar.

- Han har tilført stor erfaring til våre unge spillere. Han har også tilført stor støtte til noen av våre seniorspillere. Steven Gerrard snakker mye, og dere kan se hvilken respekt han har i klubben.

- Han har jobbet for det. Han er tydeligvis ikke her for å få enkle lønnsutbetalinger. Han trener hver dag. Selv når han ikke er skadefri, er han sammen med gruppen. Han trives virkelig her. Jeg trives med å ha ham her. Jeg tror fansen har sett hans prestasjoner, og de elsker ham.