Toure liker Rodgers' spillestil

Kolo Toure er en stor tilhenger av Brendan Rodgers' pasningsorienterte spillestil.

Kolo Toure fikk et møte med Brendan Rodgers’ spillestil i Manchester Citys kamp mot Liverpool på begynnelsen av forrige sesong.

- Liverpool spiller utrolig fotball. De bygger opp bakfra, og det er noe jeg liker, sier Kolo Toure til Liverpoolfc.com.

- Jeg spilte mot Liverpool på begynnelsen av forrige sesong, og det var meget vanskelig. Pasningsspillet var flott.

- Klubben er i fremgang. Manageren gjør en meget god jobb. Jeg tror definitivt at denne sesongen kommer til å bli bedre for Liverpool.

- Managerens plan er enkel: Han ønsker gode fotballspillere, men også gode menn som kan hjelpe til med å føre klubben til toppen. Du gjør det gjennom hardt arbeid, og jeg er her for å jobbe meget hardt og lytte til alt han forteller som kan forbedre laget.

Toure har vunnet 11 trofeer, inkludert ligatitler i alle hans tre tidligere klubber – ASEC Mimosas, Arsenal og Manchester City. Han har også vært kaptein for Arsenal, City og Elfenbenskysten. Men forventet han å skrive under for enda en høyprofilert klubb i en alder av 32 år?

- Nei. Når du blir 32 år, er det alltid vanskelig å finne en stor, stor klubb som Liverpool. For meg er det en flott utfordring, og jeg ser frem til den.

- Jeg skal gjøre mitt beste. Jeg skal kjempe og gjøre alt for å vise at jeg fortsatt er en god spiller.

- Klubben er meget stor. Klubbens historie er utrolig. Jeg er her for å forsøke å gjøre mitt beste og se hva jeg kan tilføre denne fantastiske fotballklubben.

Kolo Toure vet at han vil få konkurranse fra Daniel Agger og Martin Skrtel.
- Da jeg kom til Arsenal, visste ingen om meg. Jeg måtte skape meg et navn, noe som ikke var enkelt fordi jeg var en del av en av de beste spillertroppene med Patrick Vieria, Sol Campbell og Martin Keown.

- Da jeg sluttet meg til City, var det en ny utfordring fordi det var et lag som ønsket å bli et av de beste i verden. De hentet inn spillere fra mange ulike plasser. Nå er det en ny utfordring, og jeg liker utfordringer. Jeg skal kjempe. Jeg skal gi 100 prosent.

Kolo Toure har møtt Liverpool 21 ganger i karrieren. Nå skal han løpe ut foran The Kop som Liverpool-spiller.
- Supporterne er utrolige. Når du kommer til Anfield, er det meget spesielt. Det er elleve spillere på banen, men fansen står bak dem. De gir spillerne enorm støtte.

- Snart vil jeg være på deres side. Jeg tror det vil bli bedre for meg ettersom der er så høylytte.