Tre på skadelista

Kolo Touré må undersøke lysken etter skaden han pådro seg i kveld. Aly Cissokho fikk en smell i ankelen, mens Joe Allen er hamstringskadet. Oppdatert. - Rodgers sier Kolo sin skade ikke ser bra ut.

Det var en ligacupseier som kostet dyrt på Anfield i kveld. Først måtte Aly Cissokho hinke av banen etter ni minutter - så måtte Joe Allen gå rett i garderoben etter at timen var spilt, før Kolo Touré pådro seg en lyskeskade som gjorde at den populære ivorianeren måtte bli bært av banen når Anfield-uret hadde rundet 100 minutter. Brendan Rodgers ble spurt om skadene etter kampen.

- Cissokho bør ikke være ute så lenge med sin ankelskade. Joe Allen kan ha fått en hamstringskade, mens Kolo Touré må undersøke lysken, sa Rodgers etter kampen.

 

Som om ikke det var nok, så også Daniel Agger ut til å slite med noe helt mot slutten. Så sent som søndag fortalte han dansk media at han slet med en lårskade, og ikke følte seg på det nivået han ønsket.

 

- Jeg kjemper fortsatt med skaden min i låret, og det er en kamp å komme seg gjennom trening og kamp, sa han til onside.dk.

 

Daniel Sturridge kunne også se ut til å slite med noe helt på tampen, men uten pre-season vil det samtidig være naturlig om han skulle ha trøbbel med å gjennomføre 120 minutter.

Oppdatert: Til Liverpoolfc.com forteller Brendan Rodgers at det ikke ser lyst ut med tanke på Kolo Touré sin skade.

 

- Vi må undersøke Kolo. Det åpnet seg litt i lysken, og han fikk en strekk. Det ser ikke bra ut, om jeg skal være ærlig.

 

Han kommenterte også Cissokho sin skade ytterligere.

 

- Cissokho var knust, men han vil ikke være ute lenge. Han fikk en smell i ankelen. Han var veldig lei seg for at han måtte ut i sin første start her.

 

- Vi vet mer i morgen, men det var ingen god kveld med tanke på skadene.

 

Kolo Touré forlot Anfield på krykker i kveld.