Trio slutter seg til troppen i Australia

Luis Suarez, Pepe Reina og Sebastian Coates har alle fått tre ukers ferie etter Confederations Cup. Trioen slutter seg til Liverpools tropp på preseason-turen fra 22. juli i Australia.

Liverpool Echo melder at Luis Suarez, Sebastian Coates og Pepe Reina skal slutte seg til Liverpools tropp under sesongoppkjøringen i Australia senere denne måneden.

Trioen har fått innvilget tre ukers ferie av Liverpool etter bronsefinalen og finalen i Confederations Cup sist søndag, og de skal ha blitt informert om å rapportere tilbake til klubbtjeneste mandag 22. juli.

De kommer til å gå glipp av Indonesia-kampen under preseason-turen i tidsrommet 15. til 20. juli, men forventes å slutte seg til Liverpools tropp i Melbourne i forkant av treningskampen mot Melbourne Victory 24. juli. Senere på turen venter møte med Thailand XI.

Suarez har igjen seks kamper av en karantene på ti kamper for å ha bitt Branislav Ivanovic. Suspensjonen gjelder bare i engelsk liga og cup, og spissen kan dermed figurere i preason-oppgjørene.