Trio tilbake etter skader

Brendan Rodgers sa på sin pressekonferanse i ettermidddag at både Jose Reina, Glen Johnson og Jose Enrique vil være tilbake i troppen mot Arsenal på onsdag.

Brendan Rodgers forventer å ha Jose Enrique, Glen Johnson og Pepe Reina tilgjengelig til kampen mot Arsenal i London onsdag kveld.

Enrique har ikke spilt kamp siden han pådro seg en hamstringskade mot QPR den 30.desember, mens Reina har stått over kampene mot Norwich og Oldham på grunn av nesebrudd og en lårskade. Johnson kunne ikke spille mot Oldham på grunn av hamstringproblemer.

- Vi får tilbake spillere etter skader, noe som er bra. Glen Johnson vil være tilbake, Jose Enrique vil være tilbake og Pepe Reina vil være tilbake. Så vi reiser til London med en sterk tropp, og satser på å få et godt resultat, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

- Dette er en veldig viktig kamp. Jeg vil ikke si det er en kamp vi må vinne, men ser vi bort fra gårsdagens kamp i Oldham, har laget spilt bra i ligaen den siste tiden og har god selvtillit. Vi vet dette blir en tøff kamp for oss, men det er helt klart en kamp vi vil forsøke å vinne. Og det er en kamp vi er kapable til å vinne. Har vi dagen, kan vi vinne kampen. Det er det ikke tvil om.

- Vi spilte mot Arsenal tidligere i sesongen, og på grunn av omstendighetene spilte vi ikke opp mot vårt beste og fortjente å tape den kampen. Jeg mener vi har blitt bedre siden den gang, både mentalt og taktisk. Dette blir like tøft for dem som for oss.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.