Tror Suarez vil skrive under

Brendan Rodgers har god tro på at Luis Suarez vil skrive under på en ny kontrakt med Liverpool.

- Luis kan bli enda bedre. Jeg har god tro på at han vil skrive under på en ny kontrakt med oss, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Han og jeg snakker om det som skjer nå. Vi snakker om forbedringer i hans spill, og hvordan han kan bli en enda bedre spiller i fremtiden.

- Jeg tror ikke det finnes noen tvil. Jeg tror han selv føler han har hatt fremgang som spiller her. Uansett hvor god du er og om du er 26 eller 32, som Steven Gerrard var da jeg kom hit, ønsker du å bli en bedre spiller. Du ønsker å føle at du har fremgang og at klubben har fremgang. Føler du det, er du lykkelig.

- For øyeblikket tror jeg ikke Luis kunne ha vært lykkeligere. Jeg tror ikke jeg har sett ham lykkeligere enn han er nå.

Suarez har gjort 12 mål på Liverpools siste fem hjemmekamper foran lørdagens kamp mot Cardiff.

- Vi ser at Tottenham har fått problemer etter at de lot Gareth Bale forlate klubben. Det viser at når du har en spiller med en X-faktor, så kan du ikke erstatte ham med åtte, ni eller 10 andre spillere.

- Derfor kjempet vi som tigere for å beholde Luis Suarez her, for han er en toppspiller, en som presterer. Det finnes mange gode spillere, men få som presterer uke etter uke på et slikt nivå.

- Jeg vet vi har en virkelig klassespiller hver uke. Hans scoringsrate er utrolig. Jeg leste en statistikk her om dagen, der antall scoringer ble sammenlignet med antallet Robbie Fowler gjorde. Det er utrolig hva han har oppnådd, for Robbie var en toppspiss.

- Luis har gjort seg bemerket på en førsteklasses måte. Alle har sett hans prestasjoner og oppførsel den siste tiden. Når du velger en kaptein analyserer du alltid en rekke ting som skjer både på og utenfor banen.

- Vi gjør alle feil, men du vil ikke at noen skal bli straffet på livstid av den grunn. Dette er en fyr som har gjort feil, men vi ser nå at han har lært av sine feil.

- Prisen han fikk av supporterne, ikke bare de her i Liverpool, men over hele landet, er i seg selv et bevis på at han er tilgitt for de feil han har begått tidligere. I Stevies fravær kunne jeg ikke tenke meg noen bedre til å lede laget enn Luis Suarez.