U18 snublet på tampen

Liverpools juniorlag ledet lenge borte mot Manchester City, men to hjemmescoringer i sluttsekundene sørget for et surt tap. Alex O’Hanlon og Daniel Trickett-Smith røde målscorere.

De to Liverpool-tenåringene utliknet og sende rødtrøyene i føringen like etter pause, etter at Jorge Intima og Manchester City hadde ledet i nesten hele 1. omgang på Platt Lane.

O’Hanlon rundet vertenes målvakt og satte inn 1–1 i det 49. minutt, mens Trickett-Smith vartet opp med en lekker avslutning da han få øyeblikk senere skjøt Liverpool foran.

Ledet til siste minutt

Neil Critchley sitt mannskap holdt på ledelsen utover i omgangen, og det så lenge ut til at de tilreisende kunne ta bussen hjem til Merseyside med tre poeng i bagasjen.

Men de lyseblå klarte likevel å snu kampen til hjemmeseier.

I kampens siste ordinære spilleminutt klarte laget til Jason Wilcox å trenge seg gjennom Liverpool-laget og utlikne, før de smalt inn 3–2 i løpet av de siste overtidssekundene i ligaoppgjøret.

– Et hardt slag for spillerne

«Vi hadde fortjent seieren i dag», skrev en skuffet Pedro Chirivella på Twitter like etter kampen.

Den tidligere Valencia-spilleren startet på benken for de røde i ettermiddag.

– Det var en fryktelig kjip måte å avslutte en fotballkamp på, men det endrer ikke det faktum at jeg er stolt av prestasjonen vår og måten guttene opptrådde på, sier juniortrener Critchley.

Resultatet var et hardt slag for Liverpool, syntes han, for han trodde laget skulle ro i land seieren da det nærmet seg slutten.

– City hadde mye ballinnehav etter scoringene våre i 2. omgang, men jeg trodde vi hadde gjort nok får å lure med oss seieren – så skjedde det på tampen.

Liverpool U18: Ryan Crump, Dharius Waldron, Sam Hart, Daniel Cleary, Tom Brewitt Nathan Bruke [kaptein], Harry Wilson, William Marsh (Pedro Chirivella 60), Daniel Trickett-Smith (Sergi Canos 70), Alex O’Hanlon, Sheyi Ojo.
Ubenyttede reserver: Andrew Firth, Jordan Williams, Joe Maguire.