U18 spiller om 7.plass

Liverpool møter Aspire Qatar i kampen om en 7.plass i U18-turneringen Al Kass International Cup. Avspark klokken 14.30 skandinavisk tid.

Liverpool vant sin gruppe i Al Kass International Cup etter 2-0 mot Aspire Qatar og 0-0 mot Esperance Sportive, men i kvartfinalen ble det 0-1-tap mot Inter. Steve Coopers mannskap måtte dermed nøye seg med spill om plassene 5 til 8. Den første plasseringskampen endte med 1-2-tap mot Real Madrid, og i dag venter et nytt møte med Aspire Qatar.

U18-trener Steve Cooper håper å avslutte turneringen med en seier som vil bety 7.plass, men presiserer at resultatene ikke er det viktigste på dette alderstrinnet.
- Det ville selvsagt vært fint å få en seier, men jeg er mer interessert i vår spillestil, og jeg er meget fornøyd med den, sier Cooper til Liverpoolfc.com.

- Noe av fotballen vi har spilt i begge kampene har vært givende. Vi mener at vi kan spille jevnt med ethvert lag.

- Det har vært små marginer. Det har vært en lærerik opplevelse for spillerne om hvor viktig små marginer er. Det er det du må gjøre på øverste nivå. Vi har blitt et offer for det i form av resultatene.

- Men det kommer ikke til å overskygge prestasjonene. Vi har et åpent sinn, vi ser at glasset er halvt fullt. Spillerne kan bare nyte godt av en turnering som dette.

Liverpools spillere i Al Kass International Cup (kamper/mål): Ryan Fulton (4/0), Harry Wilson (0+1/0), Joseph Maguire (4/0), Lloyd Jones (4/0), Daniel Cleary (2/0), Connor Randall (3/0), Jordon Ibe (4/0), Jordan Rossiter (4/0), Jerome Sinclair (4/1), Seyi Ojo (1+2/0), Daniel Trickett-Smith (4/2), Alex O’Hanlon (2/0), Ryan Crump (0/0), Cameron Brannagan (3+1/0), Niall Heaton (2/0), Louis Robles (0+2/0), Ryan Kent (1+2/0), William Marsh (0/0), Tom Brewitt (2+1/0).