U18 tapte første kamp

Liverpool U18 tapte 2-1 borte mot Arsenal i sin første seriekamp for sesongen. Målscorer for Liverpool i London var Nathan Burke.

The Gunners tok ledelsen etter 21 minutters spill. Tom Dallison avsluttet et frisparktrekk med å sette ballen i mål.

Liverpool utlignet etter 42 minutter, på et strålende langskudd fra 25 meters hold av Nathan Burke.

Fem minutter ut i annen omgang mente Liverpool seg snytt for et straffespark, når Connor Randall ble felt.

Hjemmelaget gjorde seiersmålet etter 69 minutters spill, når Ainsley Maitland-Niles satte ballen i mål.

- Vi gjorde det bra, og kampen kunne ha vippet begge veier. Den eneste gangen Arsenal hadde tak på oss i annen omgang var i forbindelse med scoringen deres, og vi kunne fort hatt et straffespark, sier U18-trener Mike Garrity til Liverpoolfc.com.

- Av og til får du ikke som fortjent i fotball, men det var mye positivt å ta med seg fra kampen, legger han til.

Liverpools lag: Ryan Crump, Connor Randall, David Roberts, Dan Cleary, Tom Brewitt, Nathan Burke, Ryan Kent, Adam Phillips (Louis Robles), Daniel Trickett-Smith (Darius Whaldron), Sheyi Ojo, Sam Hart.
Ubenyttede reserver: Andy Firth, Jack Alexander, Matthew Virtue.

Neste kamp for Liverpool U18 er lørdag 24.august, når Everton er motstander i miniderbyet på akademiet. En kamp som blir vist direkte både på LFC TV og LFC TV Online. Avspark er klokken 12.00 norsk tid.