U18 vant treningskamp

Liverpools juniorlag slo Birmingham City U18 bak lukkede dører på de rødes akademi i Kirkby. Sergi Canos kom inn etter pause og presenterte seg med scoring.

Målet til den tekniske angriperen fra Barcelona kom helt på slutten av vennskapskampen, da vertene ledet med komfortable 3–1, og det ble i det hele tatt en fin gjennomkjøring for Liverpools unge talenter.

De blåkledde gjestene fra Birmingham tok riktignok ledelsen i kampen. Kyle McFarlen sendte bortelaget foran fra kloss hold, men det tok ikke lang tid før Liverpool skjerpet seg og kom over den dårlige starten – og utliknet.

Alex O’Hanlon spilte Harry Wilson flott igjennom, og 16-åringen var kald da han avsluttet kontrollert i nettmaskene. Liverpool hadde da fått opp dampen og styrte banespillet, men det sto uavgjort ved sidebytte.

I pausen gjorde vertene flere endringer på laget, og innbytter Ryan Kent startet den andre omgangen med å sende rødtrøyene i ledelsen. Han rappet ballen fra en Birmingham-midtstopper, dro av en ny forsvarer og la ballen lekkert i krysset.

Deretter fikk Sergi Canos sine første minutter i Liverpool-drakta, da han kom inn for O’Hanlon. Samtidig byttet Liverpool inn Pedro Chirivella fra Valencia.

Hjemmelaget satte inn sitt tredje mål for ettermiddag like etter. Sam Hart utnyttet en forsvarsfeil og scoret på egen hånd, før Canos avsluttet kampen med 4–1.

Liverpool U18: Ryan Crump; Jack Alexander (Dharius Waldron), Daniel Cleary, Tom Brewitt (Kristóf Polgár), David Roberts (Sam Hart); William Marsh (Adam Phillips), Nathan Burke (Pedro Chirivella); Harry Wilson (Matthew Virtue), Alex O’Hanlon (Sergi Canos), Seyi Ojo (Connor Randall); Louis Robles (Ryan Kent)