Uavgjort for Ibe – mål av O’Hanlon

Jordon Ibe ble byttet ut like før England U19 utlignet til 1-1 mot Slovenia U19. Alex O’Hanlon ble en av målscorerne da Irland U19 beseiret Aserbajdsjan U19.

Liverpools to spillere i EM-kvalifiseringen for U19-landslag var begge i aksjon i første gruppespillskamp.

Jordon Ibe var med fra start for England U19 mot vertsnasjonen Slovenia, men ble byttet ut på stillingen 0-1 i det 83. minutt.  Chelseas Lewis Baker sikret engelskmennene ett poeng med utligning to minutter senere.

Alex O’Hanlon scoret det andre målet i det 83. minutt da Irland U19 vant 2-0 mot Aserbajdsjan U19 i Ängelholm i Sverige. Kantspilleren var på banen i hele kampen, mens Daniel Cleary var ubenyttet reserve.

Både England og Irland spiller neste kamp på lørdag, mot henholdsvis Andorra og Sverige.