Uke 10

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 10. mars

Liverpool har trappet opp interessen for Valencias defensive midtbanespiller Sofiane Feghouli. Speidere fra Liverpool har fulgt 23-åringen en stund.  Spilleren fra Algerie skrev under ny kontrakt i janua. Den har varighet frem til juni 2016, men grunnet klubbens finansielle problemer skal Valencia være klare til å lytte til bud på £13M. Liverpool ønsker ikke å gå så høyt. Et bud på £9M er mer sannsynlig dersom Valencia antyder at en avtale kan bli gjort. Paris St. Germain skal også være interessert.
Sunday People

St. Etiennes 26-årige keeper Stephane Ruffier har tiltrukket seg interesse fra både Arsenal og Liverpool.
Mercato365

Fredag 8. mars

Mamadou Sakho (23) og Kevin Gameiro (25) er i søkelyset til Liverpool. Begge er hos PSG og begge har spilt landskamper for Frankrike, men felles for begge er også at de sliter med å komme i startelleveren til den styrtrike franske storklubben som har brukt store beløp på nye spillere. Den store fargede midtstopperen Sakho har kontrakt fram til 2014 og Lyon er en annen klubb som er interessert. Liverpool var linket til den bevegelse angriperen Gameiro også i vinter, og Borussia Dortmund og Valencia er andre klubber som følger spilleren hvis avtale i Paris løper ut i 2015.
L'Equipe

Liverpool har kommet med en henvendelse på Eintracht Frankfurts midtstopper Carlos Zambrano. Den 23-årige peruaneren, som verdsettes til £4,5M, kan også spille høyreback og defensiv midtbane.
Daily Mail

Chelsea har kastet seg inn i kampen om Dulwich Hamlet-spilleren Daniel Carr. Liverpool og Chelsea er blant 14 klubber som har kommet med henvendelse på den talentfulle tenåringen, og London-klubben forsøker nå å lokke 18-åringen til Stamford Bridge. Spilleren trente med Liverpool på torsdag, men er nå også invitert til et prøveopphold i Chelsea.
Daily Mail

Onsdag 6. mars

Daniel Agger skal stå øverst på Barcelonas handleliste til sommeren. Katalanerne forhørte seg med Liverpool om danskens tilgjengelighet sist sommer, og vil nå at Agger skal erstatte 34 år gamle Carlos Puyol.
Mirror

West Ham kommer trolig ikke til å benytte seg av sin opsjon på å kjøpe Andy Carroll. Brendan Rodgers ønsker likevel å selge geordien til sommeren. Rodgers trenger pengene, da han ønsker å kjøpe to midtstoppere, en venstreback, en midtbanespiller og muligens en spiss før neste sesong starter. Liverpool-manageren har sett seg ut Swanseas Ashley Williams og Feyenoords Stefan de Vrij som nye stoppere på Anfield, og har også siktet seg inn mot Valencias franske venstreback Aly Cissoko.
Mirror

Celtic er interessert i Michael Ngoo. 20-åringen har vært på lån i Hearts siden januar og har scoret tre mål på åtte kamper. Den høyreiste spissen er overflødig i Liverpool, og Anfield-klubben skal stå klare til å lytte til bud på £2M.
Daily Mail

Liverpool er ivrige etter å hente en ny keeper til sommeren. Sunderland- og Belgia-keeper Simon Mignolet (24) skal være blant mulige transfermål.
Daily Mail

Liverpool vil få konkurranse fra Napoli om signaturen til Barcelonas kantspillere Alexis Sanchez (24).
talkSPORT