Uke 15

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 12. april

Liverpool vil forsøke å sikre seg Manchester City-forsvareren Micah Richards i sommer. Arsenal, Paris Saint Germain, Juventus og Real Madrid viser også interesse for spilleren. Liverpool har allerede kommet med en forespørsel omkring 24-åringen.
Mirror

Liverpool vil få kamp av Roma om Lazio-stjernen Modibo Diakite. Den 26 år gamle midtstopperen er Bosman-spiller til sommeren.
Talksport

Real Madrid ønsker å hente Luis Suarez. Den spanske storklubben vil forsøke å la Gonzalo Higuain inngå som en del av en overgangsavtale for Liverpool-spissen.
Daily Express

Hatem Ben Arfa er linket til Liverpool, men avviser at han er på vei bort fra Newcastle.
- Jeg ønsker å bli her. Det er bare journalister som snakker om det. Jeg og min agent har ikke snakket om det. Jeg er fokusert på Newcastle og  100% Newcastle.  Vi har et flott lag. Jeg ville like å spile for dette laget i Europa igjen. Det skjer ikke neste sesong, men etter det kan vi kanskje klare det igjen. Alt finnes her. Det er en stor kubb. Vi har en god spillerstall, stor stadion og flotte fans, uttaler Ben Arfa.
Evening Chronicle

Torsdag 11.april

West Ham vil ikke betale mer enn £10M for Andy Carroll. The Hammers har en avtale om at de kan få skrive permanent kontrakt med spissen dersom de betaler Liverpool £17M for spilleren. På Upton Park vil man imidlertid bare by rundt £10M når sommeren kommer. Dette budet kommer trolig Liverpool til å avslå, og Anfield-klubben vil da heller forsøke å få til en byttehandel med Newcastle der Hatem Ben Arfa kommer motsatt vei.
Daily Mail

Onsdag 10. april

Ryad Boudebouz har blitt linket til Liverpool en rekke ganger, og i fjor sommer hevdet den algeriske landslagsvingen at de røde hadde forhørt seg om hans tilgjengelighet. Med kun ett år igjen av kontrakten forventes det at spilleren forlater Sochaux til sommeren.
- Akkurat som alle andre er jeg interessert i en overgang til en stor utenlandsk klubb. Jeg har akkurat fylt 23 år. Hvis jeg får en god mulighet til å dra til utlandet, kommer jeg ikke til å avslå, uttaler Boudebouz.
Liverpool Echo

Tirsdag 9. april

Liverpool øyner en overgang for vingen Diego Capel, men vil få konkurranse fra Marseille. Capel, som har to landskamper for Spania, er verdsatt til £10M. 25-åringen kom til Sporting Lisboa for £3,5M for to år siden, men kommer trolig til å skifte klubb til sommeren grunnet Sportings økonomiske problemer.
Daily Mirror