Uke 16

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 21.april

Liverpool har uttrykt ønske om å kjøpe QPR-spissen Loic Remy til sommeren. Franskmannen kommer nesten helt sikker til å forlate Loftus Road, og Liverpool har gjort det klart at de vil legge inn et bud. Arsenal, Tottenham og Newcastle skal også være interesserte i angriperen. Remy har en klausul i sin kontrakt med QPR som gjør at han kan forlate klubben for £8M dersom QPR rykker ned.
Sunday People

Fredag 19.april

Liverpool leder kampen om underskriften til den unge Barcelona-spilleren Jonathan dos Santos. Den unge meksikanske midtbanespilleren er misfornøyd etter å ha blitt degradert til Barcelonas B-lag. Real Betis og Malaga har også vist interesse for 22-åringen.
Metro

Galatasaray, Manchester United og Liverpool kommer til å kjempe om underskriften til Porto-spissen Jackson Martinez. Colombianeren har gjort 23 mål på 25 kamper etter overgangen fra mexikanske Jaguares sist sommer.
Touchline Talk

Torsdag 18.april

Ajax benekter at de har kommet til enighet med Liverpool om en overgang for Christian Eriksen. - Vi vil sende ut en pressemelding når det foreligger en avtale, sier Ajax sin pressesjef Eefje Schep til dansk TV2. - Det vil vi gjøre også om det er bare klubbene som har blitt enige. Så for øyeblikket foreligger det ingen avtale mellom Ajax og Liverpool, legger han til.
Sky Sports

Onsdag 17. april

Liverpool har vært linket til den brasilianske midtstopperen Dede, men nå er 24-åringen klar for en annen klubb. Vasco da Gama melder nemlig at de har kommet til enighet med Cruzeiro, og vil snart holde en pressekonferanse hvor de bekrefter overgangen.
SkySports

Liverpool akter å gi Manchester United kamp om underskriften til Torino-forsvareren Angelo Ogbonna. Liverpool har sendt speidere til å følge den italienske landslagsspilleren.
TuttoMercatoWeb

Liverpool er nær ved å sikre seg den unge Barcelona-spilleren Sergi Canos. Den katalanske pressen rapporterer at Canos sine representanter allerede er i Liverpool for å forhandle frem en overgang som tar den 16 år gamle spissen til Liverpools akademi i Kirkby i løpet av sommeren.
HITC Sport

Newcastle er interessert i å hente Andy Carroll tilbake, men bare for en overgangssum på £10M.
Daily Mirror

Tirsdag 16.april

Brann-spilleren Bård Finne følges av en rekke Premier League-klubber. Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea og Arsenal skal alle ha sett 18-åringen i aksjon det seneste året.  Forrige sesong nettet han tre mål på syv Tippeliga-kamper. Spillerens nåværende kontrakt utløper i desember.
Skysports.com

Arsenal virker å være i førersetet i kampen mot Liverpool om underskriften til Swansea-stopper Ashley Williams, etter å ha holdt samtaler med forsvarsspillerens representanter.
Daily Mail