Uke 17

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 28.april

Loic Remy kostet £8M da han kom fra Marseille til QPR i januar, men skal ha en klausul i kontrakten  om at han kan gå for det beløpet dersom det blir nedrykk i Premier League. Brendan Rodgers ønsker å styrke angrepsmulighetene ytterligere foran neste sesong, ikke minst siden Luis Suarez vil miste de seks første kampene. Arsenal og Newcastle skal også ha vist interesse for Remy.
Sunday Express

Luis Suarez er ønsket av Bayern München, spesielt dersom Robert Lewandowski fra Borussia Dortmund skulle velge Man Utd og ikke dem. Hvis Suarez skulle søke seg vekk fra Anfield kan det heller bli til La Liga enn til Bundesliga, men agenten til Luis er broren til Pep Guardiola som tar overi Bayern.
Sunday Mirror

Manchester City har Brendan Rodgers på sin ønskeliste over erstattere for Roberto Mancini som ny manager foran neste sesong. Rafael Benitez er en annen som skal være på den listen.
Sunday People

Fredag 26.april

Liverpool vil forsøke å hente den lovende portugisiske midtstopperen Tiago Ilori i sommer. 20-åringen spiller for Sporting Lisboa, og er tilgjengelig for £1.3M. Hurtige Ilori har slettet sprintrekordene til Nani og Cristiano Ronaldo i Sporting.
Mirror

Onsdag 24.april

Både Liverpool og Manchester United ønsker seg den unge tyskeren Matthias Ginter. Begge klubbene har sendt speidere for å følge den 19 år gamle Freiburg-spilleren som kan spille i en rekke posisjoner.
Tuttomercatoweb

Andy Carroll ønsker å spille for Liverpool neste sesong, og foretrekker dette fremfor en overgang til enten Newcastle eller West Ham.
Newcastle Chronicle

Tirsdag 23.april

Juventus føler at de har en større sjanse til å få kjøpe Luis Suarez fra Liverpool etter at spissen bet Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic i armen, og akter å komme med en ny henvendelse til Anfield-klubben.
Daily Mail

Mandag 22.april

Både Fulham og Liverpool er ute etter Reading-keeperen Alex McCarthy. På Craven Cottage står man klare til å legge inn et bud på £4M for 23-åringen.
Mirror