Uke 18

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 5. mai

Brendan Rodgers har gjenopptatt interessen for David Villa. Han håper å være i stand til å hente spissen for en nedsatt pris etter å ha fått avslag på en låneavtale i januar. Villa er misfornøyd med å inneha en mindre rolle i Barcelona, og kan komme enda lengre ned på rangstigen ved et kjøp av Neymar.
Sunday Mirror

Fredag 3. mai 

Liverpool følger Rennes’ ghanesiske landslagsspiller John Boye. 26-åringen kan spille midtstopper, høyreback og midtbane.
Daily Mail

Manchester City kjemper en kamp om å beholde Abdisalam Ibrahim. Arsenal, Tottenham, Liverpool, Everton, Fulham og Swansea følger den 21-årige nordmannen som for tiden er utlånt til Strømsgodset.
Sky Sports

Onsdag 1. mai

Newcastle skal vurdere situasjonen til Jay Spearing og seriøst vurdere om de skal legge inn et bud før neste sesong. Den 24-årige scouseren har denne sesongen vært på utlån til Bolton i Championship og ble nylig kåret til årets spiller i klubben.
The Guardian

Barcelonas forsvarer Martin Montoya settes i forbindelse med en overgang til Liverpool til sommeren, men Inter skal også være interessert. Brendan Rodgers ser etter unge kvalitetsspillere. 22-åringen havner i den kategorien, men Liverpool har mer behov for midtstoppere enn sidebacker.
Clubcall.com

Tirsdag 30.april

24 år gamle Alex Pearce skal ha gitt nedrykkede Reading beskjed om at han ikke vil signere en ny avtale, og er dermed kontraktløs til sommeren. Brendan Rodgers skal være en av dem som er interessert i å hente midtstopperen.
getreading.co.uk

Tiago Ilori (20) har denne sesongen begynt å markere seg hos Sporting i den portugisiske toppdivisjonen. Midtstopperen med engelsk far og portugisisk mor vil ha en prislapp på rundt £1,2M og Liverpool skal være interessert.
Daily Mail

Mandag 29.april


Chelsea ryktes å ha Radamel  Falcao i kikkerten, og er ikke avskrekket over en salgsklausul på £50M. Hvis så skulle skje kan Atletico Madrid være villig til å bruke brorparten av det beløpet på å prøve å hente Luis Suarez fra Anfield.
Daily og Sunday Express

Barcelona skal ønske å hente en midtstopper til stallen som erstatter for den aldrende legenden Carles Puyol. Ifølge rapporter i Spania har man spurt Javier Mascherano, som har spilt mye som midtstopper denne sesongen, og han har anbefalt Daniel Agger hos Liverpool. Det ble også spekulert i at Barca hadde Agger i kikkerten sist sommer.
Daily og Sunday Express