Uke 19

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 12.mai

Liverpool er i samtaler med Lille om en overgang for venstreback Lucas Digne. 19-åringen verdsettes til £8M.
Sunday People

Lørdag 11.mai

Brendan Rodgers jakter Toulouse-spilleren Aymen Abdennour. Liverpools speidere skal studere den tunisiske midtstopperen i spill mot Marseille i helgen.  Anfield-klubben vurderer å legge inn et bud på £6M. 23-åringen, som også kan spille sideback, har også blitt fulgt av Arsenal, Manchester City og Barcelona på ulike tidspunkt av sesongen. Liverpool ønsker å hente to forsvarsspillere. Douglas i FC Twente er også på listen. Marseille-forsvarer Nicolas N’Koulou har også blitt nevnt, men kan bli for dyr med en prislapp på £15M.
Daily Mail

Fredag 10.mai

Liverpool og Borussia Dortmund vil kjempe om underskriften til Porto-spissen Jackson Martinez. Colombianeren har scoret 28 mål på 36 kamper så langt denne sesongen. 26-åigen sies å være verdsatt til €40M (£33,4M) av Porto, men Liverpool ønsker ikke å betale en så høy overgangssum. Det rapporteres at merseysiderne la inn et bud på £8,5M forrige sesong, mens Anzhi Makhachkala allerede har fått avvist et tilbud på £24M før sommerens transfervindu åpner.
Daily Express

Liverpool og West Ham er i ferd med å starte samtaler om en permanent overgang for Andy Carroll. Tottenham og Newcastle er også interessert i spissen. The Hammers håper imidlertid å komme til enighet med Liverpool i løpet av noen få uker.
Daily Mirror

Torsdag 9.mai

Xabi Alonso kommer ikke til å forlate Real Madrid til sommeren for å returnere til England. 31-åringen forlot Liverpool til fordel for Real Madrid i 2009, men har blitt linket med en retur til Anfield-klubben. Det har også blitt spekulert i om han kan gå til Chelsea dersom Jose Mourinho drar tilbake til Stamford Bridge. Alonso har ikke noe ønske om å forlate Bernabeu selv om spillerens kontrakt utløper neste år.
- Selvfølgelig vil jeg fortsette her, sier Alonso.
Metro.co.uk

Liverpool, Manchester United og Everton har speidere som følger København-spissen Andreas Cornelius. Den storvokste 20-åringen har gjort 18 mål på 28 kamper i den danske superligaen.
Click Manchester

Liverpool står klare til å selge Pepe Reina dersom Barcelona byr minimum 12 millioner euro for keeperen.
El Mundo Deportivo

Onsdag 8. mai

Liverpool vil forsøke seg med et bud på Barcelona-spissen Cristian Tello. 21-åringen har en utkjøpsklausul på 10 millioner euro i sin kontrakt med katalanerne.
Marca

Atletico Madrid vil ha inntil £40M å bruke på spillerforsterkninger til sommeren. De har innsett at de kommer til å miste spissen Radamel Falcao, som er sterkt linket til Chelsea. Hovedstadsklubben ønsker å erstatte ham med Luis Suarez. Problemet er uruguayanerens lønn, men her skal regjeringen i Aserbajdsjan være villig til å bruke oljepenger for å få spissen til Atletico Madrid. Klubben ønsker at deres sponsor bruker 6 millioner pr år for å betale Suarez’ lønn.
Daily Mirror

Tirsdag 7.mai

Manchester City vil forsøke å kapre Luis Suarez fra Liverpool. City akter å forhøre seg med Liverpool om det er mulig å få kjøpt spissen, før de legger inn et formelt bud. Dersom Liverpool ikke gir de riktige signalene, vil de lyseblå heller ikke legge inn noe bud. City er klar over at Liverpool er interessert i deres midtstopper, Joleon Lescott, og han kan bli brukt som lokkemiddel for å få handelen gjennomført.
Cheshire Today

Barcelonas første sommerkjøp kommer til å bli Liverpool-keeper Pepe Reina. Katalanerne har øremerket Reina som sin neste keeper, og har satt av 10 millioner euro til handelen.
El Mundo Deportivo

Mandag 6. mai

Liverpool er ute etter å hente den brasilianske forsvarsspilleren Douglas på fri transfer. 25-åringen, som for tiden spiller for FC Twente,  har vært en langsiktig transfermål for Newcastle. Nordøst-klubben fikk imidlertid et bud på £4M avslått sist sommer. Inter skal også ha vist interesse. Brendan Rodgers har uttrykt interesse for Douglas etter å ha fått rede på at spilleren står uten kontrakt etter sesongen
Daily Mail

Barcelona ønsker å tilby Pepe Reina en toårskontrakt, og de er beredt til å by 10 millioner euro for sisteskansen. Victor Valdes skal ønske å forlate katalanerne til sommeren selv om hans kontrakt ikke utløper før sommeren 2014.
Mundo Deportivo