Uke 2

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 13. januar

Liverpool planlegger å hente Barcelona-keeper Valdes til Anfield til sommeren. Han er inne i sitt siste kontraktsår, og kan bli hentet inn som erstatter for Pepe Reina.
Sunday People

Liverpool gjør et sensasjonelt forsøk på å sikre seg Wesley Sneijder foran nesen på Galatasaray. Playmakeren vegrer seg for å gå til tyrkisk fotball, fordi han ønsker å spille i Premier League. Brendan Rodgers tror han har en god sjanse til å hente den 28 år gamle hollenderen til Anfield, selv om Inter allerede har akseptert et bud på £8.2M fra Galatasaray. Spillerens lønn kan imidlertid bli et problem. Sneijder har hatt £160,000 i uken i Inter. Liverpools administrerende direktør, Ian Ayre, har vært i samtaler med klubbens amerikanske eiere de siste 24 timene for å få deres ja til å gjennomføre overgangen.
Sunday People

Lørdag 12. januar

Overgangen til Tom Ince fra Blackpool til Liverpool ser ut til å falle i fisk, ettersom Blackpool krever en overgangssum på hele £8.5M dersom Liverpool skal ha 35% av beløpet. Blackpool har nemlig satt seg fore å sitte igjen med £6M i egen klubbkasse ved et salg av Ince, og Liverpool er ikke beredt til å strekke seg så langt. Ince er også berettiget til £600,000 av overgangssummen, men spilleren skal være villig til å fire på det kravet dersom han får gå tilbake til Liverpool.
Mirror

Swansea forsøker å kapre Tom Ince foran nesen på Liverpool, og har lagt inn et bud på £7M for vingen.
Daily Mail

Fredag 11. januar

Luis Suarez vurderer å forlate Liverpool til sommeren, dersom de røde ikke kvalifiserer seg for neste års Champions League. Fenway Sports Group skal være villige til å lytte til bud på over £40M, og Manchester City skal forberede et bud.
Goal.com

Liverpool har ikke lagt inn bud på Moussa Sow, men er fortsatt interessert i Tom Ince.
The Times

Torsdag 10. januar

Liverpool har lagt inn et bud på 15 millioner euro for Fenerbahce-spissen Moussa Sow. Liverpool var også linket til senegaleseren før han gikk fra Lille til Fenerbahce for 10 millioner euro i januar 2012. Sow har gjort 18 mål og har 6 målgivende pasninger på 41 kamper for den tyrkiske klubben.
Fanatik

Speidere fra Liverpool, Manchester United, Wigan og QPR så Rayo Vallecanos spiss Leo Baptistao i aksjon mot Getafe på mandag. Den 20-årige brasilianeren har scoret seks ganger på 17 La Liga-kamper denne sesongen.
Daily Mail

Jack Butland forlater bare Birmingham for å spille førstelagsfotball. Keeperen ønsker ikke å gå til en annen klubb for å sitte på benken. Liverpool, Everton, Southampton og Fulham er interessert i spilleren. Butland håper å gå til Liverpool dersom Brendan Rodgers selger Pepe Reina, som har blitt linket til Arsenal, denne måneden.
Daily MIrror

Onsdag 9. januar

Oussama Assaidi har fått lite spilletid på Liverpools førstelag etter overgangen fra Heerenveen. Ajax og Galatasaray ønsker å låne kantspilleren.
Fanatik/tribalfootball.com

Liverpool ser ikke ut til å få fatt i Lazio-spilleren Modibo Diakite. Anfield-klubben hadde håpet å sikre seg 25-åringen på gratisovergang, men Lazio ser nå ut til å klare å overbevise spilleren om å skrive under en ny kontrakt med dem i stedet.
Daily Express

Liverpool skal nærme seg en £6M-overgang for Tom Ince, etter et gjennombrudd i forhandlingene. Swansea skal ha gjort en forespørsel på Ince i går, men skal ha blitt skremt av Blackpools prisforlangende. Liverpool har allerede lagt inn et bud på £4.7M, mens Blackpool hadde håpet å innkassere hele £7M.
Daily Mail

Tirsdag 8. januar

AC Milan er i gang med å peke ut trasfermål for janaurvinduet, og Serie A-klubben skal være interessert i å hente Nuri Sahin.
Goal.com

Liverpool ønsker å avslutte Nuri Sahins låneavtale etter kun en halv sesong. Midtbanespilleren har hatt en skuffende sesong hittil, og de røde er interessert i å kutte lønnsutgiftene ytterligere.  Borussia Dortmund vil tilby ham spill i Bundesliga, men må finne en måte å betale spillerens lønn på £70000 i uken.
Daily Mail

Mandag 7. januar

Liverpool har lagt inn et bud på £7M for Davide Astori, men kan bli slått i kampen om signaturen for den 25-årige Udinese-forsvareren av Southampton. Sydkyst-klubben har tilbudt £9,5M.
Daily Mail

Alex Ferguson er på jakt etter ny keeper i januarvinduet ettersom han ønsker å gjøre seg av med David De Gea. Stokes Asmir Begovic og Liverpools Pepe Reina er to alternativer Manchester United vurderer.
Daily Mirror

Liverpool har tilbudt Blackpool £4M for Tom Ince, men Championship-klubben står på sitt prisforlangende på £6M.
Daily Mail