Uke 20

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 19.mai

Monaco har kommet med en henvendelse angående Andy Carroll. West Ham er interessert i å gjøre en permanent avtale med spissen som har vært utlånt til The Hammers denne sesongen, men ønsker ikke å betale de £17M som ble avtalt med Liverpool før utlånsavtalen. Monaco har styrtrike Dmitry Rybolovlev som eier.
Sunday Telegraph

Christian Eriksen er klar til å signere en ny avtale med Ajax, dersom Liverpool ikke blar opp £15M den neste måneden.
Sunday Mirror

Hvis Barcelona skulle greie å lokke Pepe Reina tilbake til Spania, skal Brendan Rodgers være beredt til å prøve å sikre seg Asmir Begovic hos Stoke. Stewart Downing kan bli tilbudt som en del av avtalen.
Sunday Mirror

Liverpool og Tottenham har tidligere vært linket til Tom Ince, men nå kan den tidligere juniorspilleren for de helrøde og sønn av Paul, være aktuell for en annen av farens tidligere klubber, nemlig Inter i Serie A.
Sunday People

Lørdag 18.mai


Liverpool er en av klubbene som vurderer talent fra den franske ligaen i sommer, og da spesielt i forbindelse med å styrke midtforsvaret. Dejan Lovren (23) fra Lyon, Kurt Zouma (18) fra St. Etienne og Aurélie Chedjou (27) fra Lille skal alle være på radaren til de røde fra Anfield.
Lifesapitch.co.uk

Fredag 17.mai

Liverpool, Tottenham og Everton jakter Parma-talentet Ishak Belfodil. 20-åringen fra Algerie har fransk pass, og er fast inventar på Parmas lag i Serie A. Brendan Rodgers har hatt speidere som har sett spissen i aksjon ved minst tre anledninger.
TMW

Torsdag 16.mai

Liverpool forbereder et bud på Callum McManaman etter Wigans nedrykk. De røde blir også nok en gang linket til Blackpools Tom Ince, men på Anfield mener man at man får mer for pengene ved et kjøp av McManaman.
Chesire Today

Brendan Rodgers og Liverpool skal ha kommet med et bud på £4M for den 20-årige midtstopperen Tiago Ilori hos Sporting. Født i London har spilleren med portusisk mor spilt i Portugal i flere år.
Daily Mirror

Onsdag 15.mai

Andy Carroll er nær en permanent overgang til West Ham. Spissen ønsker å bli på Upton Park. Liverpool ønsker £17M for ham. West Ham har tilbudt kun £10M, men skal være villige til å øke til £12M.
Daily Express

Tirsdag 14.mai

Barcelona skal være villig til å betale opp til £10M for Pepe Reina. Brendan Rodgers har gitt uttrykk for at han ikke ønsker å selge keeperen, men kan bli fristet dersom han kan få vingen/spissen Cristian Tello (21) som en del av handelen. Tello skal ha en klausul som gjør at han kan være til salgs for rundt £8,5M.
Daily Mirror

Brendan Rodgers var til stede på Emirates tirsdag kveld for å se 22-åringene James McCarthy og Callum McManaman spille for Wigan mot Arsenal.
The Times

Mandag 13.mai


Barcelona-talentet Sergi Canos har sagt ja til å skrive under for Liverpool i sommer. 16-åringen reiser til Merseyside for å skrive under kontrakten den 20.mai.
Deportivo Mundo

Liverpool vurderer å hente inn Real Madrid-stopper Raul Albiol som erstatter for Jamie Carragher.
Daily Express

Liverpool ønsker å selge Stewart Downing til sommeren. Vingen blir ikke betraktet som god nok av manager Brendan Rodgers. Manageren håper å innkassere £15M for den tidligere Aston Villa-spilleren. 28-åringen ønsker selv å bli værende i Anfield-klubben. Aston Villa er interesserte i å hente Downing tilbake til Villa Park, men hans lønn på rundt £50 000 i uken kan være et problem.
Cheshire Today