Uke 24

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 16. juni

De røde fra Anfield vil la Luis Suárez få drømmen oppfylt ved å slippe ham til den spanske hovedstaden og Real Madrid, men kun dersom de økonomisk sterke spanjolene går med på å sende spisstalentet Álvaro Morata (20) og en solid sum euro motsatt vei.
Daily Mirror

Liverpool skal være interessert i Porto-spiller Christian Atsu. Ghaneseren er på vei inn i sin siste sesong under hans nåværende kontrakt, og flere engelske klubber er på jakt etter talentet. 21-åringen har imponert på vingen hos den portugisiske toppklubben, og han scoret i søndagens VM-kvalifiseringskamp mot Lesotho.
Sky Sports

Lørdag 15. juni

Liverpool og Sevilla er enige om en overgangssum på 8 millioner euro for stortalentet Luis Alberto, og ytterligere 2 millioner euro dersom visse krav nås. 20-åringen skal tidlig i neste uke skrive under på en kontrakt som binder ham til Anfield de neste fire eller fem sesongene.
Estadio Deportivo

Luis Suárez korter ned sin tidligere planlagte fireukers ferie etter Confederations Cup for å få fortgang i en overgang bort fra Liverpool.
Daily Mirror

Fredag 14. juni

En overgang for Henrikh Mkhitaryan til Liverpool skal ikke være langt unna. Liverpool og Shakhtar Donetsk forhandler overgangssum for spilleren som er verdsatt £17 millioner.
Daily Mail

Andy Carroll ventes å skrive under en avtale med West Ham tidlig i neste uke. Han hevdes å kun mangle den medisinske testen. Spilleren skal koste London-klubben £15 millioner
Daily Mail

Torsdag 13. juni

Sporting Lisboa krever 10 millioner euro for midtstopper Tiago Ilori. Dette er over det dobbelte av Liverpools verdsetting av spilleren, som lyder på 4,2 millioner euro. De røde forsøker å få med et lån eller en permanent overgang for Oussama Assaidi som en del av avtalen.
International Business Times

Pepe Reina er på vei bort fra Liverpool, og Anfield-klubben har lagt inn et bud på £7M for Simon Mignolet, som de trolig kommer til å øke til nærmere £8M. Sunderland krever £10M for sisteskansen.
Daily Mail

Både Liverpool og Crystal Palace ønsker å låne Chelseas 19 år gamle midtbanespiller Lucas Piazon.
Daily Mail

Onsdag 12. juni

Barcelona ønsker seg Daniel Agger som sin nye midtstopper, og er villige til å betale 15 millioner euro for dansken.
Sport.es

Zenit St Petersburg ønsker å kjøpe Luis Suarez fra Liverpool, og vil ha handelen gjennomført raskt. Den russiske klubben anser Suarez som den perfekte erstatter for Hulk, som er på vei vekk fra klubben.
Sports Direct News

Mandag 10. juni

Dersom Pepe Reina ikke går til Barcelona kan han bli tilbudt en kontraktsforlengelse i Liverpool. Den nye kontrakten vil da medføre at keeperen blir i Anfield-klubben ut karrieren. Liverpool har en avtale med Reina om at han skal få gå til Barcelona om Barca ønsker hans tjenester, men Anfield-klubben ønsker en avgjørelse innen kort tid, fordi de ønsker å hente inn Simon Mignolet som erstatter dersom Reina forsvinner.
El Mundo Deportivo

Liverpool nærmer seg et kjøp av den 20 år gamle Sevilla-vingen Luis Alberto for £5M.
Daily Mail