Uke 28

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 14.juli

Liverpool skal ha blitt enig om en avtale som bringer Pedro Chirivella (17) fra Valencia. Midtbanespilleren kan ikke skrive profesjonell kontrakt i Spania, men Valencia forlanger £3,5M for midtbanespilleren. Liverpool synes å ville betale £2M og så la et tribunal bestemme hva skal være riktig kompensasjon.
Sunday People

Liverpool ønsker å sikre seg duoen Christian Eriksen (21) og Toby Alderweireld (24) fra Ajax for til sammen £22M. LFC forventer bare konkurranse fra Roma angående Eriksen, mens Alderweireld har sagt nei til Norwich etter at en overgangssum på £7M ble avtalt. Brendan Rodgers skal også vurdere Ryan Bertrand (23) og ser venstrebacken til Chelsea som en spiller som ytterligere kan fullføre troppen.
Sunday Mirror

Liverpool skal ha sett ut Xherdan Shaqiri (21) hos Bayern München som sommerens store kjøp etter at man ikke fikk Henrikh Mkhitaryan. Shaqiri skal koste £20M, selv om sveitseren bare kostet det halve fra Basel i fjor og sliter med å få spilletid hos storklubben.
Metro

Fredag 12.juli

Borussia Dortmund er ikke lenger aktuelt for Christian Eriksen etter at tyskerne kjøpte Henrikh Mkhitaryan, og selv om det ikke har kommet noen konkrete bud er Roma og Liverpool nå fremst i køen for å prøve å sikre seg den 21-årige dansken. Eriksen har et år igjen av sin kontrakt med Ajax og nederlenderne vil selge ved et akseptabelt bud.
Ekstrabladet

Arsenal håper at et høyere bud skal føre til at Luis Suarez krever å få forlate Liverpool. Anfield-klubben avslo et innledende bud på £30M, men The Gunners vil returnere med en høyere verdsetting av spilleren. Liverpool vil ikke selge selv om Arsenal høyner til £40M. Suarez må levere inn transfersøknad, og Liverpool verdsetter uruguayaneren høyere enn Fernando Torres, som de solgte for £50M.
Daily Telegraph

Torsdag 11. juli

Arsenal vurderer å legge inn et nytt bud på Luis Suarez, men The Gunners må legge minst £40M på bordet for at Liverpool skal være villige til å diskutere saken.
Mirror

Burak Yilmaz skal være på en kort liste som Brendan Rodgers har satt opp av mulige transfermål dersom Luis Suarez forlater klubben. 27-åringen scoret 32 mål på 39 kamper for Galatasaray forrige sesong. "Hvis Burak ønsker å reise og vår pris blir møtt, da kan vi gjøre en handel", sier president Unal Aysal hos Galatasaray.
Sky Sports

Almeria får konkurranse fra Espanyol når det gjelder å sikre seg Suso på utlån fra Liverpool.
Daily Mail

Onsdag 10. juli

Liverpool og Manchester City ønsker å skrive kontrakt med den engelske U17-landslagsspilleren Conor Hunte, etter at spilleren har forlatt Chelsea grunnet uoverensstemmelser. Den offensive midtbanespilleren skulle egentlig skrive under profesjonell kontrakt med Chelsea når han fyller 17 år i september, men det ble det ikke noe av. Han var i ferd med å signere for Liverpool da også Manchester City meldte sin interesse.
Daily Mail

Liverpool forbereder et bud på Atletico Mineiros midtbanespiller Bernard. 20-åringen har gjort 20 mål på 90 kamper for sin brasilianske klubb. Han spilte i Confederations Cup for Brasil, og står bokført med fem landskamper. Bernard vil koste rundt £15M.
SportsDirect News 

Det skal være stadig større spekulasjoner om at Liverpool er en av klubbene som følger Moses Odjer, som er midtbanespiller for Ghana U20 som onsdag møter Frankrike i kvartfinale i VM. Manchester United, Benfica og Porto er andre klubber linket til Odjer. "For å være ærlig har jeg ikke hørt om interessen fra Liverpool. Jeg vet at klubber som Porto og Benfica er her og som jeg har fått gode rapporter fra. Å bli linket til en klubb som Liverpool er som en drøm. Realiteten for meg er likevel neste kamp mot Frankrike og prøve å hjelpe mitt land til finalen."
Sky Sports

Tirsdag 9. juli

Liverpool er en av flere Premier League-klubber som følger med på kontraktsituasjonen til 17 år gamle Islam Feruz i Chelsea. I tillegg til Liverpool viser også Arsenal, Manchester United, Manchester City, West Ham og Fulham interesse for den tidligere Celtic-angriperen.
Sky Sports

Aly Cissokho har vært linket til Liverpool, noe den langbente venstrebacken til Valencia ikke er lei seg for. "Jeg tror ikke jeg reiser noen steder før jeg er i Liverpool og har en legesjekk. Liverpool er en så stor klubb at det er fantastisk å bli linket til dem, men foreløpig er det ikke noe konkret. Hvis muligheten kommer til å gå til en slik klubb, da vil jeg ta den. Valencia er en flott klubb, i en herlig by, men Liverpool er en legendarisk klubb."
Sky Sports

Christian Benteke har lagt inn en transfersøknad hos Aston Villa, selv om han har tre år igjen av sin kontrakt på Villa Park. Tottenham, Liverpool, Arsenal og Atletico Madrid kan alle være interessert i å kjøpe belgieren. 22-åringen ble igjen hjemme da Villa reiste til Tyskland på treningsleir.
Daily Mail

Chelsea står klare til å legge inn et bud på £40M for Luis Suarez. London-klubben jakter en klassespiss etter at Jose Mourinho ikke fikk fatt i noen av trioen Hulk, Radamel Falcao og Edinson Cavani.
Mirror

Mandag 8. juli

Xabi Alonso sier det er uaktuelt med en retur til Premier League. Midtbanespilleren har vært linket både til Liverpool og Chelsea de siste dagene.  Mid
AS

Liverpool har blitt enige med Blackburn om en overgangssum på £1,5M for Jay Spearing. Blackburns indiske eiere Venkys er under press for å få gjennom avtalen raskt selv om de kanskje må selge en spiller før de kan sluttføre overgangen.
Daily Mirror

Chelsea vil forsøke å komme Liverpool i forkjøpet og hente Sporting Lisboas midtstopper Tiago Ilori.
Daily Mirror