Uke 3

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 20. januar

Pep Guardiola er ansatt som ny trener i Bayern München fra sommeren av. Spanjolen er en stor beundrer av Luis Suarez, og Liverpool kan forvente å motta et bud på £40M for spissen. Guardialos bror er spillerens agent, og derfor kjenner han også til prisklausulen i spillerens kontrakt.
Sunday People

Det forventes at Barcelona henter Pepe Reina til sommeren etter at deres sisteskanse Victor Valdes kunngjorde at han ikke kommer til å forlenge kontrakten som utløper i 2014.
Mail on Sunday

Liverpool forbereder et bud på 6 millioner euro for Ajaccios mexicanske keeper Guillermo Ochoa, men Anfield-klubben kan komme til å vente til sommeren for å få ham på Bosman-overgang.  27-åringens kontrakt med den franske Ligue 1-klubben utløper etter sesongen.
RMC

Liverpool står klare til å selge Sebastian Coates for å finansiere kjøp av Wesley Sneijder. Liverpool må selge spillere for å kunne hente nederlenderen. Midtbanespilleren foretrekker en Premier League-klubb fremfor en £8M-overgang til Galatasaray.
Daily Star

Lørdag 19. januar

Inter har avslått et bud på £8M fra Liverpool for midtbanespilleren Phillipe Coutinho, men det forventes at forhandlinger fortsetter mellom klubbene.
The Guardian

Liverpool har lagt inn et bud på £8M for Inters brasilianske midtbanespiller Philippe Coutinho. Ettersom Blackpool ikke ser ut til å fire på sitt krav når det gjelder Tom Ince, vil Brendan Rodgers heller forsøke å hente den 20 år gamle brasilianske landslagsspilleren til Anfield.
Telegraph

Torsdag 17. januar

Wesley Sneijders representanter har antydet at deres klient er villig til å gå ned i lønn for å få spille for enten Liverpool eller Manchester United.
The Guardian

Både argentinske Boca Juniors og West Bromwich i Premier League viser interesse for Sebastian Coates. Sistnevnte vil ha midtstopperen på lån.
Daily Mail

Liverpool har gjort uformelle henvendelser omkring Wesley Sneijders situasjon, men skal ha blitt skremt av hollenderens lønnskrav. Sneijder skal kreve en årslønn på hele £6M etter skatt, noe som blir nesten £240,000 i uka. Liverpool skal ikke være villige til å strekke seg lenger enn til £90.000 i uka.
Mirror

Steve Clarke ønsker å hente Sebastian Coates på lån til West Bromwich, med sikte på en permanent overgang senere. Clarke håper å gjøre en avtale med sin forrige arbeidsgiver, Liverpool, i løpet av de neste 48 timene.
Mirror

Liverpool sies å være villig til å betale £7M for Tom Ince, men forhandlingene med Blackpool er satt på vent ettersom Blackpool-formann Karl Oyston ikke besvarer telefonoppringningene fra Liverpool og Brendan Rodgers. Swansea står klar til å utkonkurrere Liverpools bud.
Mirror

Onsdag 16. januar

Atletico Madrid viser interesse for Liverpool-keeper Pepe Reina.
AS

Tirsdag 15. januar

Liverpool vurderer et kjøp av Sevilla-stopper Fedrico Fazio. Argentineren er til salgs grunnet Sevillas finansielle problemer. Bundesligaklubbene Hamburg og Hoffenheim viser også interesse for spilleren som vil koste rundt £3M. Fazio kan spille både som midtstopper og defensiv midtbanespiller.
ASMeMetr
 

Mandag 14. januar

Liverpool jakter Bolton-vingen Lee Chung-yong. Brendan Rodgers er interessert i å hente den 24 år gamle sør-koreaneren før transfervinduet stenger.
Click Lancashire

Liverpool skal ikke være interessert i Wesley Sneijder. Galatasaray har kommet til enighet med Inter om en overgang for nederlenderen, og skal nå være i samtaler med spilleren. Liverpool har blitt sterkt linket til 28-åringen, men Sky Sports' kilder fortstår det slik at Anfield-klubben ikke er interessert i Inter-spilleren.
Sky Sports