Uke 33

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 18.august

Liverpool har diskutert Leandro Damiao som et potensielt transfermål, mens de også er blitt tilbudt Atletico Madrids midtbanespiller Arda Turan.
Daily Mail

Aly Cissokho gjennomgikk en medisinsk test på søndag, og er i ferd med å fullføre sin låneovergang til Liverpool. - Dersom det ikke er noe problem med den medisinske testen, som blir tatt søndag, er Cissokho Liverpool-spiller, siteres Valencia-formann Amadeo Salvo.
Daily Mail

Liverpool tror de vinner kampen om Willian, etter at Manchester United ikke lenger er interessert i brasilianeren. Samtaler pågår om en £25M fra Anzhi. Tottenham er nå Liverpools argeste rivaler i kampen om spillerens underskrift. Newcastle og Arsenal har også blitt bedt om å bli holdt informert om utviklingen.
Daily Mail

AC Milan og Liverpool kjemper om underskriften til Paris Saint Germain-midtstopper Mamadou Sakho.
Football Italia

Liverpool kan komme til å prøve å hente Internacional-spissen Leandro Damiao dersom de ikke får napp på Willian og/eller Luis Suarez forsvinner til Arsenal.
Sunday People

Lørdag 17.august

Liverpool betaler 1 millioner euro for å låne Aly Cissokho kommende sesong, og har en opsjon på å kjøpe venstrebacken for 4.5 millioner euro til sommeren. Han vil bli Liverpool-spiller i morgen.
Deporte Valenciano

Liverpool er nær ved å signere den brasilianske stjernen Willian, men Newcastle har også kastet seg inn i kampen om spilleren de siste dagene. På Anfield tror man at man kan sikre seg spilleren for så lite som £15M.
Mirror

Liverpool ønsker å signere Groningens tenåringssensasjon ­Richairo Zivkovic. Den 16 år gamle vingen har fått merkelappen "den nye Arjen Robben". - Alle klubbene i Holland ønsker ham, men Liverpool er her hver uke de også. De følger ham nøye, og er veldig ivrige, sier Groningen-direktør Hans Nijland.
Mirror

Barcelona er i ferd med å gi opp sitt forsøk på å hente Daniel Agger til spansk fotball. Nå har katalanerne kastet sine øyne på Porto-stopper Nicolas Otamendi i forsøket på å hente inn en ny midtstopper.
Inside Futbol

Torsdag 15.august

Barnsley-manager David Flitcroft har bekreftet at Yorkshire-klubben i prinsipp har kommet til enighet om to låneavtaler med to spisser dra Premier League-klubbene, men overgangene sluttføres ikke før om et par uker ettersom de respektive managerne ennå ikke har troppen klar for kommende sesong. Det ryktes at den ens spissen er Liverpools 22-årige Daniel Pacheco.
Barnsley.mad.co.uk

Brendan Rodgers viser økende interesse for West Bromwich-spissen Shane Long. Albion krever trolig £10M for angriperen som fortsatt ikke har signert en ny kontrakt på The Hawthorns. Long kom til WBA fra Reading for £4M for to år siden.
SportsDirectNews

Twente satser alt på å hente Oussama Assaidi tilbake til Nederland, etter å ha gitt opp kampen om underskriften til Jesus Corona. Den nederlandske klubben håper å få låne Assaidi fra Liverpool for hele kommende sesong. Anderlecht, QPR og Feyenoord kan imidlertid komme til å gi Twente konkurranse om Assaidi.
Voetbal International

Onsdag 14.august

Arsenal er i ferd med å legge inn et nytt bud på Luis Suarez, og øker denne gang budet til £49M, etter tidligere å ha fått avslag på bud på henholdsvis £25M og £40M.
Metro

Liverpool er i ferd med å slå Everton i kampen om signaturen til Guilherme Siqueira. Liverpool skal ha tilbudt £5.5M for venstrebacken, og rapporterer i Spania hevder at en overgang til Anfield-klubben er "80% sikker". Brendan Rodgers benytter pengene fra salget av Stewart Downing til å sikre seg Siqueira, og dermed gi Jose Enrique konkurranse på venstrebacken. Brasilianeren har også italiensk statsborgerskap. Han kom til Granada fra Udinese i 2011.
Mirror

Liverpool har kommet til enighet med Granada om en overgangssum på rundt £5M for venstrebacken Guilherme Siqueira. 27-åringen forhandler for øyeblikket med Anfield-klubben om sine personlige betingelser.
Metro

Tirsdag 13.august

Arsenal er i ferd med å gi opp Luis Suarez, og sikter seg nå inn på Plan B. Michu og Edin Dzeko skal være alternativene som Arsene Wenger har på blokka når han skal hente inn en ny spiss.
Mirror

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Tottenham om den brasilianske vingen Willian. 25-åringen kostet Anzhi Makhachkala hele £32M da han kom fra Shakhtar Donetsk i januar, men skal nå være tilgjengelig på billigsalg.
Metro

Liverpool har lagt inn et bud på £8M for PSG-stopper Mamadou Sakho. Forsvarsspilleren har blitt fortalt at han kan få forlate Paris-klubben i sommer, og Paris Saint Germain vurderer nå om de skal akseptere aller avslå budet.
Metro

Liverpool leder kampen om underskriften til PSG-stopper Mamadou Sakho. 23-åringen kan også spille venstreback.
Le Parisien

En ledende bookmaker har senket oddsen kraftig på at Manchester Citys "glemte mann" Scott Sinclair blir Liverpool-spiller i løpet av kort tid. Sinclair kom til City fra Swansea for £6.2M sist sommer.
Daily Express

Liverpools lån av Bayern Münchens venstreback Diego Contento (23) vil avhenge av om Arsenal vil være i stand til å sluttføre en avtale for Bayerns midtbanespiller Luis Gustavo (26). Den tyske mesterklubben har bekreftet at de kun vil la en av de to spillerne dra i sommer.
Daily Express

Arsenal kommer sannsynligvis med et nytt bud på Luis Suarez denne uken, men kommer til å være lavere enn Liverpools prisforlangende på £50M.
Daily Mail

Suarez er meget interessert i å forlate Liverpool. Spillerens agent, Pere Guardiola, kommer til å holde nye samtaler med Liverpool FC i slutten av uken for å få sin klient vekk fra klubben.
Daily Mail

Mandag 12. august

Stewart Downing er ventet til London i dag, mandag, for medisinsk test hos West Ham. En overgangssum på £5M skal være avtalt mellom klubbene.
Sky Sports