Uke 36

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 6. september

Barcelona har ikke gitt opp å signere Daniel Agger. De tror midtstopperen er mer tilgjengelig enn noen gang etter at Liverpool har kjøpt Mamadou Sakho og Tiago Ilori. Rapporter antyder at katalanerne vil komme med et nytt bud på Agger i januar ettersom de røde nå har hentet inn defensive forsterkninger. Ifølge Mundo Deportivo er Agger Barcelonas tredjevalg som defensivt transfermål, etter PSGs Tiago Silva og Chelseas David Luiz, men de tror at dansken er den som er mest tilgjengelig av de tre. Agger vil også være spilleberettiget i Champions League etter nyttår, mens de to andre vil være cup-tied.
Daily Express

Pepe Reina har skrevet under en avtale som gjør ham til Barcelona-spiller når utlånsoppholdet i Napoli er over etter inneværende sesong.
Forza Italian Football

Torsdag 5. september

Arsenal vil få grønt lys til å foreta en megasignering også i januar. Arsene Wenger hentet Mehmet Özil for £42M i sommervinduet, og vil følge situasjonen til Luis Suarez frem til januar for å se om de røde vil bli mer villige til å selge da.
Daily Mirror

Mandag 2.september

Etter at midtstopperne Mamadou Sakho og Tiago Ilori er på vei inn porten på Anfield ser det ut til at Owen Coyle får sitt ønske oppfylt om å låne Andre Wisdom til Wigan for den kommende sesongen. Daniel Sturridge, som spilte for Coyle på lån hos Bolton, skal også ha gitt tommelen opp for den sterke 20-åringen.
Daily Mirror