Uke 37

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Onsdag 11. september

Liverpool var linket til Will Hughes i sommer, og det skal ha vært samtaler med Derby om den 18-årige midtbanespilleren som har blitt sammenlignet med Steven Gerrard. Derby skal imidlertid ha satt en prislapp på £15M for talentet. Liverpool skal ha vært villig til å legge £6M, men kan være villig til å gå så høyt som £10M i januar og håpe at det kan være nok til å sikre seg Hughes foran klubber som Arsenal.
Metro

Martin Montoya er langt unna å forlenge kontrakten med Barcelona, og dermed kan det gå mot en gratisovergang etter sesongslutt. Liverpool er en av klubbene som har vist interesse.
- Overgangsvinduet er stengt, men jeg kan fortelle dere at det kanskje ikke lykkes med en kontraktsforlengelse. Tidligere har Inter, Napoli, Bayer Leverkusen, Dortmund og Liverpool vært interessert. Alt kan skje frem til juni, uttaler Montoyas agent Jose Maria Orobitg.
Liverpool Echo

 

Mandag 9. september

Real Madrid ønsker å hente inn en spiss i januar. Både Luis Suarez og Falcao er på ønskelisten. Begge vil heller ikke bli cup-tied i Champions League etter nyttår, og kan da spille i den gjeveste europeiske klubbturneringen.
Marca

Napoli vil forsøke å hente Martin Skrtel i januar.
Sport Italia

Barcelonas Cristian Tello avslører at Liverpool var interessert.
- Jeg visste Liverpool var interessert i meg, men jeg hadde aldri noen planer om å dra, uttaler Tello.
Sunday Express