Uke 4

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 27. januar

Liverpool, Arsenal, Manchester United og Manchester City ønsker alle å hente Stoke-keeper Asmir Begovic.
Mirror

Liverpool er klare til å selge Sebastian Coates til den brasilianske klubben Gremio for £7M. Pengene akter Brendan Rodgers å benytte til å hente inn en ny midtstopper.
Sunday People

Reading forsøker å snappe Tom Ince fra Blackpool foran nesen på Liverpool, og står klare til å by £8M for vingen.
Sunday People

Lørdag 26. januar

Tottenham, Liverpool, Arsenal og Manchester City viser alle interesse for Aston Villas toppscorer Christian Benteke. De fire klubbene vil følge den 22 år gamle belgieren med interesse frem til sesongslutt, og kan komme til å legge inn bud på ham dersom Villa rykker ned.
Mirror

Fredag 25. januar

Liverpool håper å sikre seg Tottenhams vingtalent Alex Pritchard. 19-åringen har gjort seg bemerket på Tottenhams juniorlag og i NextGen Series denne sesongen, og er en spiller som Liverpool-trener Alex Inglethorpe kjenner godt.
Evening Standard

Anderlecht kommer trolig til å gi slipp på den kongolesiske spissen Dieumerci Mbokani til sommeren. Liverpool, Norwich, Southampton og Tottenham viser interesse.
Sky Sports

Liverpool kommer ikke til å strekke seg lenger enn £8M for Philippe Coutinho, og om brasilianeren nå blir Liverpool-spiller avhenger av om Inter aksepterer det som synes å være Liverpools siste bud. Brendan Rodgers akter ikke å betale overpris for spilleren, selv om Southampton viser sterk interesse for ham.
Football365.com

Brendan Rodgers lovet Swansea å ikke gå tilbake for å hente spillere før et år var gått da han ble Liverpool-manager sist sommer. En overgang for Joe Allen ble utløst av et bud fra Tottenham. Rodgers ønsker å gå tilbake å signere midtstopper Ashley Williams etter sesongslutt, og har fått klarsignal av Liverpools eiere til å bruke £10M på 28-åringen.
Daily Mirror

Torsdag 24. januar

Både Liverpool og Everton er ute etter Chesterfields Tendayi Darikwa. Chesterfields daglige leder, Chris Turner, sier at man er villige til å lytte til bud fra begge klubbene når det gjelder den unge midtbanespilleren. Begge Merseyside-klubbene rapporteres å ville by £2M for 21-åringen. Turner bekrefter at både Liverpool og Everton har sendt speidere som har fulgt Darikwa.
Talksport

Liverpool og Arsenal kommer til å kjempe om underskriften til Ashley Williams til sommeren. Swanseas midtstopper er verdsatt til £8M.
Daily Mirror

Birmingham er klar til å senke sitt prisforlangende til £3,5M for keeper Jack Butland. Fulham, Liverpool, Everton, Manchester City, Tottenham og Newcastle følger 19-åringen. Birmingham avslo et bud på £6M fra Southampton sist sommer.
Daily Mirror

Onsdag 23. januar

Å styrke forsvaret skal være en prioritet for Brendan Rodgers i dette overgangsvinduet etter at Liverpool har sluppet inn 28 mål i Premier League denne sesongen. Anfield-klubben vurderer å hente Sevillas Federico Fazio som er verdsatt til overkommelige £5M. Forsvarsspillerens kontrakt utløper om 18 måneder.
Daily Express

Brendan Rodgers har sendt speidere til Australia for å finsikte Melbourne-vingen Marco Rojas. Juventus er også ute etter spilleren, som har gjort 10 mål på 15 kamper for sin australske klubb denne sesongen. Liverpool kan få tilslaget på Rojas for så lite som £500 000, fordi spilleren kun har tre måneder igjen av sin kontrakt med Melbourne Victory. Både Liverpool og Juventus kan komme til å legge inn bud i neste uke.
Daily Express

Southampton skal nå stå klare til å innfri Inters prisforlangende på £10M for midtbanespilleren Philippe Coutinho. Sydkystklubben vil dermed ligge best an i løypa til å få tilslaget på brasilianeren, og kan sikre seg spilleren foran nesa på Liverpool.
Mirror

Southampton har lagt inn et bud på Inters Philippe Coutinho som er tre millioner euro høyere enn Liverpool sitt bud. Southamptons bud skal være på 11 millioner euro, som er fire millioner euro mindre enn det Inter krever. Inter ønsker 15 millioner euro for Coutinho for å kjøpe Paulinho fra Corinthians for samme sum. En kompromissløsning på 13 millioner euro kan Inter muligens godta.
Gazzetta dello Sport

Pepe Reinas agent kommer til Merseyside for å ha samtaler med Liverpool-ledelsen angående keeperens fremtid på Anfield. Det er økende tvil om spilleren inngår i Brendan Rodgers’ fremtidsplaner. Barcelona, Arsenal, Inter og Manchester United er interessert i sisteskansen. Rodgers har fulgt andre keepere de seneste månedene etter at Reina har variert i prestasjonene. Reinas agent, Manuel Quillon, ønsker å finne ut om Reina kommer til å være Liverpools førstevalg mellom stengene fremover. Hvis klubben sier at 30-åringen kan gå, vil Quillon vite hvor mye de røde vil kreve i overgangssum.
Mirror

Tirsdag 22. januar

Bolton viser interesse for Liverpool-stopper Sebastian Coates. Lancashire-klubben ønsker i første omgang å låne uruguayaneren. Championship-klubben vil imidlertid få konkurranse om spilleren fra West Bromwich og Wigan.
Click Lancashire

Den skotske Premier League-klubben Hearts vurderer å hente spissen Michael Ngoo på lån fra Liverpool. 20-åringen skal stå på en liste over flere unge spisser med tilholdssted i England som Hearts vurderer å låne. Både Hearts-manager John McGlynn og fotballdirektør John Murray har speidet på Ngoo flere ganger de siste månedene.
The Evening News

Manchester United står klare til å forsøke seg med et bud på Pepe Reina. Barcelona og Arsenal viser også interesse for Liverpool-keeperen.
Daily Express

Wigan vurderer å hente Sebastian Coates til DW Stadium på lån for resten av sesongen.
Footylatest.com

Både Liverpool og Manchester United følger med på utviklingen til Lille-backen Lucas Digne. Det kan bli en drakamp mellom klubbene om 19-åringen til sommeren.
Mercato 365

Liverpool fikk avslått et bud verdt £8M på Philippe Coutinho i forrige uke, men Inter har bedt de røde om å øke til £10M.
The Guardian

Liverpool fikk avslått et bud på Philippe Coutinho i forrige uke. Anfield-klubben står klar til å tilby £6M, men avtalen kan bli verdt £8M dersom diverse kriterier innfris.
Daily Telegraph

Liverpool blir satt i forbindelse med en overgang for Inters midtbanespiller Philippe Coutinho.
- Et tilbud fra Liverpool? Jeg er glad for at det kommer henvendelser fordi det betyr at de liker det jeg gjør. Men jeg tror Inter har tillit til meg. Jeg ønsker å vise min verdi her, sier Coutinho.
Sky Sport 24

Melburne Victorys offensive midtbanespiller Marco Rojas sies å være på handlelisten til Liverpool og Juventus.
3news.co.nz

Fabricio Coloccini ser ut til å være på vei bort fra Newcastle, og nordøst-klubben kan komme til å erstatte ham med Sebastian Coates.
Daily Star

Mandag 21. januar

Pepe Reina har den siste tiden blitt linket til Barcelona. Lagkamerater på landslaget skal ønske at målvakten returnerer til klubben hvor han fikk sin fotballutdannelse, og også hans far tror at Liverpools sisteskanse vil tilbake.
- Pepe har vist at han er god nok for Barcelona. Jeg vil gå så langt som å si at han er den perfekte målvakt for Barca. Jeg er helt sikker på at han ville elsket en retur til Barcelona. Hvilken far ville ikke ønsket det samme?, skal Miguel Reina ha sagt.
@barcastuff/LX