Uke 44

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 3. november

Brendan Rodgers ønsker å gi Jordon Ibe en langtidskontrakt og så sende kantspilleren ut på lån.
Sunday People

Djurgården-forsvarer Daniel Amartey opplyser at han har vært i kontakt med Liverpool om en overgang i januar. Den 18-årige midtstopperen, som også kan spille på midtbanen, har blitt fulgt av Liverpools speidere. Det antas at Liverpool må ut med £1,5M for ghaneseren. Liverpool vil antagelig slite med å få arbeidstillatelse for spilleren ettersom han ikke er A-landslagspiller for Ghana, men et alternativ er å låne ham tilbake til Stockholms-klubben.
- Jeg har vært i kontakt med Liverpools ledelse. Jeg håper at vi kan ordne en overgang. Det er en stor klubb å spille for, uttaler Amartey.
Metro

Liverpool og Newcastle skal være interessert i Andrew Ayew. Spissen har 18 måneder igjen av kontrakten med Marseille. Ghaneseren skal være verdsatt til £10M.
Daily Mirror

Torsdag 31. oktober

Liverpool har planer om å kjøpe midtbanespilleren Daniel Amartey fra Djurgården i januar for så å låne den ghanesiske 18-åringen tilbake til Stockholmsklubben inntil han kvalifiserer for arbeidstillatelse i England. Spilleren kan komme til å koste £1,5M.
Daily Mirror

Onsdag 30.oktober

Barcelona opprettholder interessen for Pepe Reina. Keeperen er for tiden utlånt til Napoli, men Serie A-klubben har ingen opsjon på kjøp av spilleren etter sesongslutt. Barcelonas tekniske sekretær Albert Valentin så Reina spille 2-1-seieren mot Marseille i forrige uke. Katalanerne har vært i samtaler med Borussia Mönchengladbach om en £8M-overgang for keeper Marc-Andre ter Stegen, men holder alternativene åpne i jakten på Victor Valdes’ erstatter.
Daily Mail

Real Madrid planlegger å legge inn et bud på Luis Suarez i januar, hvor man tilbyr £20M pluss Karim Benzema. Liverpool forventes å holde på spissen i hvert fall ut denne sesongen, men vil være mer innstilt på å la ham gå ut utlandet eller en annen klubb i Premier League
Daily Star

Tirsdag 29. oktober

Liverpool skal kjempe med Tottenham om Basels Mohamed Salah. Den raske 21-åringen scoret seks mål for Egypt i VM-kvalifiseringen. Sveitserne ønsker £15M for spilleren.
Daily Mail

Mandag 28.oktober

I likhet med Arsenal og Borussia Dortmund holder Liverpool øynene på spissen Kostas Mitroglou. Grekeren har denne sesongen scoret 14 mål på 14 kamper for Olympiakos. Prislappen ventes å være minimum £7M.
The Star

Keeperen Ron-Robert Zieler, med en fortid i Manchester United, skal interessere flere andre tyske klubber etter hans prestasjoner for Hannover 96. En klausul som gjør at Zieler kan gå for £7M skal også interesse Liverpool.
Bild