Uke 45

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 10.november

Liverpool og Manchester United har speidere som følger Fulhams Moussa Dembele. Tre speidere fra Anfield-klubben var tilstede da den 17 år gamle franske spissen spilte U21-kamp for Fulham tidligere denne uken. Dembele noterte seg for to mål i kampen.
Mirror

Raheem Sterling linkes til låneopphold både i Derby County og Swansea. Derby har som kjent allerede en Liverpool-spiller på lån i Andre Wisdom.
Derby Telegraph

Swansea ønsker å låne Raheem Sterling fra Liverpool, og det er klart for samtaler mellom klubbene om en låneovergang. Vingen selv er positiv til et slikt låneopphold, da han ønsker mer spilletid enn han får i Liverpool for tiden.
Sunday People

Liverpool og Arsenal er ute etter Southampton-spissen Jay Rodriguez. Liverpool anser 24-åringen som en potensiell erstatter for Luis Suarez. Anfield-klubben skal ha kommet med en forespørsel om Rodriguez allerede i sommer. Angriperen har kontrakt med Southampton til 2016. Han kostet £7M da sydkystklubben kjøpte ham fra Burnley.
MirrorM 

Lørdag 9. november

Liverpool er på jakt etter å styrke laget midtveis i sesongen – på samme måte som de gjorde for snart ett år siden. Den greske angriperen Konstantinous «Kostas» Mitroglou skal være ett av navnene Merseyside-klubben har på blokka. Han skal være tilgjengelig for så lite som seks millioner pund, til tross for strålende prestasjoner i Olympiakos denne sesongen.
Mirror

Fredag 8. november

Napoli vil forsøke å kjøpe Lucas Leiva fra Liverpool i januar.
Forza Italian Football

Liverpool ønsker å låne ut Raheem Sterling i januar. De røde ser i stedet etter en mer erfaren erstatter, som kan være Diego Capel. Dersom en eventuell erstatter blir funnet, får Sterling lov til å dra til en Premier League- eller Championship-klubb for å få regelmessig førstelagsfotball.
Mirror

Torsdag 7. november

Liverpool øyner kjøp av Diego Capel. Sporting Lisboa forbereder salg av kantspilleren i januar. 25-åringen kan være tilgjengelig for bare £5M.
Mirror

Onsdag 6.november

Brendan Rodgers har identifisert FC Basels 21 år gamle egyptiske angriper Mohamed Salah som et transfermål i januar.
Mirror

Brendan Rodgers vil gjøre et nytt forsøk på å hente Shay Given på lån i januar. Given er desperat etter å forlate Aston Villa, ettersom han ikke nyter tillit hos manager Paul Lambert og er tredjevalg mellom stengene i Birmingham-klubben. Den 37 år gamle keeperen har to og et halvt år igjen av sin kontrakt med Villa. Rodgers prøvde å hente Given på lån like før transferdeadline i sommer, men lykkes ikke den gang.
SportsDirectNews

Tirsdag 5.november

Liverpool ønsker seg spillerne Yevhen Konoplyanka og Andri Yarmolenko . Brendan Rodgers kommer til å ha fokus på å hente denne duoen i januar.
Inside Futbol

Liverpool vil kjempe med Arsenal om signaturen til Newcastles midtbanespillere Yohan Cabaye i januar. AS Roma skal også være interessert i 27-åringen. Newcastle skal være uvillige til å la spilleren gå dersom verdsettelsen på £18M ikke imøtekommes.
Northern Echo

Chelsea er i ferd med å forberede et bud på Luis Suarez. Jose Mourinho skal være interessert i å hente spissen til Stamford Bridge.
Le10Sport

Fra Italia rapporteres det at Daniel Agger skal være et transfermål for Napoli. Midtstopperen har ikke figurert for Liverpool siden han kom tilbake fra skade. Napoli-trener Rafael Benítez hentet dansken til Liverpool i januar 2006.
TalkSport

Både Liverpool og Chelsea er interesserte i å hente 15 år gamle Rashaan Fernandes fra Feyenoord så snart vingen fyller 16 år og kan skrive profesjonell kontrakt.
AD

Liverpool og Tottenham kjemper om å sikre seg Barcelonas unge midtbanespiller Sergi Roberto. Manchester City, Real Madrid og AC Milan viser også interesse for 21-åringen.
talkSPORT

Real Madrid har kommet med en uformell henvendelse til Liverpool angående Luis Suarez, men det er neppe aktuelt med en overgang før til sommeren. En januar-overgang virker utelukket, ettersom Real Madrid mangler penger til å gjennomføre en slik overgang samtidig som Liverpool ikke ønsker å selge sin stjernespiller midt i sesongen. Suarez kommer imidlertid til å stå øverst på ønskelisten til Madrid-klubben til sommeren, når han bare har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool.
Goal.com

Mandag 4.november

Liverpool vil selge Pepe Reina til Barcelona for 5 millioner euro. Barcelona vil betale 2,5 millioner euro når overgangen finner sted, og de resterende 2,5 millioner euro ett år senere.
El Mundo Deportivo

Portos playmaker Juan Iturbe er et transfermål for Liverpool. Den offensive midtbanespilleren er for tiden utlånt til italienske Hellas Verona, men Liverpool vurderer å kjøpe argentineren når hans sesonglange låneopphold i Serie A er over. Fiorentina, Napoli og Juventus viser også interesse for 20-åringen.
Daily Express