Uke 46

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 17.november

Liverpool skal være beredt til å la Adam Morgan forlate klubben vederlagsfritt. Blackburn er interessert i hente spissen.
Sunday Mirror

Lørdag 16.november

Liverpool skal være interessert i midtbanespiller Claudio Marchisio og forsvarsspiller Leonardo Bonucci hos Juventus. Serie A-klubben foreslår at de røde sender Luis Suarez motsatt vei i en bytteavtale. Juventus skal verdsette Marchisio til £25M og Bonucci til £15M.
Daily Express

Fredag 15.november

En utkjøpsklausul gjør at Diego Costa kan forlate Atletico Madrid for £20M til sommeren. Liverpool, Arsenal og Chelsea kan være aktuelle kjøpere. Real Madrid, Barcelona og Manchester City følger også med på spissens situasjon. Costa har gjort 13 mål i La Liga så langt denne sesongen.
Daily Express

Torsdag 14.november

Liverpool FC er interessert i Hamburgs Dennis Aogo. 26-åringen spiller enten venstre back eller defensiv midtbane, og Anfield-klubben har fulgt ham i flere uker.
Bild

Portos colombianske spiss Jackson Martinez har avslørt at han er klar til å gå til en større klubb. Chelsea, Liverpool og Tottenham viste interesse for 27-åringen i sommer.
Daily Star

Onsdag 13.november

Rafael Benitez er interessert i å hente Daniel Agger og Martin Skrtel til Napoli.
Corriere dello Sport

Ifølge kilder i Spania vil Liverpool kjempe med AS Roma om å hente Adrian Lopez fra Atletico Madrid. Den 25-årige spissen, som har 18 måneder igjen av sin kontrakt, er verdsatt til £7M. Brendan Rodgers kan forsøke å hente spilleren i januar.
TalkSport

Tirsdag 12.november

Liverpool vil forsøke seg med et bud på Southampton-kaptein Adam Lallana i januar.
Metro

Liverpool og Tottenham jakter Halmstads unge stjerneskudd Valmir Berisha. Den svenske U17-landslagsspilleren blir kalt "den nye Zlatan Ibrahamovic". Spissen har dobbelt statsborgerskap, og kan være tilgjengelig for så lite som £500.000.
Daily Express

Mandag 11.november

Atletico Madrid holder et høye med Pepe Reinas situasjon, i forbindelse med at de skal hente inn ny keeper til sommeren. Det forventes at innlånte Thibaut Courtois vil gå tilbake til Chelsea etter denne sesongen.
SportsDirectNews