Uke 49

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 8. desember

Liverpools sjefsspeider Alan Harper og Everton hovedspeider Kevin Reeves så Dundee United-trioen Ryan Gauld (17), Andrew Robertson (19) og John Souttar (17) i aksjon i 4-1-seieren mot Hearts. Harper har vært til stede på omtrent samtlige United-kamper denne sesongen og gitt rapporter om trioen til Brendan Rodgers.
Daily & Sunday Express

Liverpool og Arsenal kjemper om Hamburgs 19-årige spiss Hakan Calhanoglu
Sunday People

Fredag 6. desember

Liverpool vil tilby Luis Suarez en ny superkontrakt etter nyttår som vil knuse klubbens lønnstruktur. Klubben skal være villig til å betale han summer tilsvarende hva Yaya Touré, Sergio Aguero og Eden Hazard tjener i Manchester City og Chelsea. 26-åringen har fortsatt to og et halvt år igjen av sin nåværende avtale.
The Mirror

Brendan Rodgers planlegger et liv etter Steven Gerrard, og Liverpool vil komme med et bud på midtbanespiller Granit Xhaka. 21-åringen spiller i Borussia Moenchengladbach.
Metro

Liverpool vurderer å hente venstreback Caner Erkin fra Fenerbahce. 25-åringen har ni målgivende denne sesongen.
Daily Star

Liverpool følger Milosz Kozak i Lech Poznan. 16-åringen, som har landskamper for Polen U17, anses å være en av de mest spennende talentene i Europa. Liverpool har hatt speidere til å følge midtbanespilleren de seneste månedene. Nå vurderer Anfield-klubben en overgang. Borussia Dortmund ønsker å gi de røde kamp om spilleren.
Fakt (polsk avis)

Torsdag 5. desember

Sporting Lisboa vil gjerne ha sin gamle elev Tiago Ilori tilbake på lån dersom forsvareren blir gjort tilgjengelig i januar. En anonym kilde i Sporting bekrefter interessen ovenfor SkySports.
SkySports

Real Betis er interessert i Iago Aspas, som ryktes på vei ut porten på Anfield allerede i januar. Også andre spanske, italienske og franske klubber er interessert i den tidligere Celta-angriperen.
SkySports

Onsdag 4. desember

Iago Aspas kan komme til å returnere til Spania og Primera Division allerede i januar. Han har ikke funnet seg til rette på Merseyside, og Valencia ønsker seg spilleren på lån.
The Mirror

Liverpool skal være nær en avtale for svenske Valmir Berisha. Klubbene skal være i samtaler om 17-åringen som blir omtalt som den neste Zlatan Ibrahimovic. Spilleren selv foretrekker England som sin neste destinasjon.
The Mirror

Besiktas har startet samtaler med Liverpool om en overgang for Samed Yesil. Den tyrkiske storklubben skal være villig til å by £2M for å sikre seg den 19-årige spissen.
Metro.co.uk

Brendan Rodgers har satt Burnleys målmaskin Danny Ings på toppen av sin ønskeliste til jul. Rodgers ønsker en ny spiss for å ha dekning bak Luis Suarez og Daniel Sturridge.
Mirror

Pedro er klar til å forlate Barcelona. Manchester United og Liverpool følger den spanske kantspillerens utvikling. Katalanerne vil neppe selge i januar, men 26-åringen kan være aktuell for en overgang til sommeren.
Mirror

Liverpool kan komme til å forsøke å hente Fulhams Pajtim Kasami i januar. 21-åringen hadde et kort opphold som junior i Anfield-klubben, men ble ikke værende grunnet problemer med papirene.
SportsDirectNews


Tirsdag 3. desember

Real Betis ønsker å låne Iago Aspas fra januar og ut inneværende sesong. Sevilla-klubben håper å dra nytte av at spilleren har slitt med å finne seg til rette hos de røde. Detforeligger imidlertid to problemer. Brendan Rodgers har akkurat mistet Daniel Sturridge med skade for to måneder. Spillerens lønn, på cirka £1,2M, er for høy.
Canal TV Sur

Real Madrid er interessert i både Luis Suarez og Philippe Coutinho. Suarez har siden i sommer blitt linket til den spanske hovedstadsklubben, og de kan gjenoppta interessen med et bud på £50M i januar. I tillegg skal de være villige til å legge ytterligere £15M på bordet for lagkamerat Philippe Coutinho.
SportsDirectNews