Uke 5

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Torsdag 31. januar

Liverpool er favoritter til å sikre seg Lazio-forsvareren Modibo Diakite til sommeren. Den franske midtstopperens kontrakt med Serie A-klubben går ut til sommeren, og han vurderer nå hvilke muligheter han har. 25-åringens agent, Ulisse Savini, hevder at Liverpool er sin klients mest sannsynlige destinasjon. - Liverpool er vår fremste mulighet i juni. Det er bevegelser i saken, men vi må snakke sammen først. Alle vet at hans kontrakt går ut. Lazio vet vi ikke har det travelt. Vi får se de kommende dagene. Det vil uansett bli vanskelig å si nei til Liverpool, sier Savani.
tuttomercatoweb.com

Daniel Pacheco skal være på vei ut på lån til Segunda 2-klubben Girona. Hans kontrakt på Anfield går ut sommeren 2014.
Mirror

Tirsdag 29.januar

Liverpool står klare til å låne ut Sebastian Coates i dette transfervinduet.
Daily Express

Liverpool ønsker å kjøpe Lazio-spissen Mauro Zarate. Den 25 år gamle argentineren sliter med å få spilletid i Lazio denne sesongen, og har spilt bare en kamp i Serie A. Sunderland og Stoke viser også interesse for angriperen.
Daily Express

Bayern München har sikret seg Pep Guardiola som hovedtrener foran neste sesong og ifølge den franske avisen L'Equipe vil spanjolen bli gitt £240M å bruke på transfers. Øverst på ønskelisten til Guardiola tror en at Luis Suarez hos Liverpool og Radamel Falcao hos Atletico Madrid befinner seg. Prislappen til Suarez antydes å være på £40M.
Independent

Angriperen Mauro Zarate er blitt linket til Liverpool. Sunderland og Stoke skal også være interessert.
Sky Sports

Liverpool har den unge keeperen til Borussia Mönchengladbach, Marc-Andre ter Stegen i kikkerten.
Live 4 Liverpool

Mandag 28. januar

Gremio benekter at de er interesserte i å kjøpe Sebastian Coates fra Liverpool. Det har versert rykter om at den brasilianske toppklubben var villige til å bla opp £7M for midtstopperen. Dette avviser Gremio-direktør Rui Costa på det sterkeste.
Sky Sports

Chelsea har kastet seg inn i kampen om Birmingham-keeper Jack Butland. Fra tidligere er det kjent at Liverpool og Southampton er interessert i den 19 år gamle målvakten.
Mirror