Uke 6

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 10. februar

Brendan Rodgers kan være ute etter å hente Manuel Iturra til sommeren. Den 28-årige chileneren vil være tilgjengelig på fri transfer når hans kontrakt med Malaga utløper i juni. La Liga-klubben har begynt forhandlinger om en ny avtale med Iturra, men spilleren er klar over at han vil kunne få bedre betingelser dersom han går gratis til ny klubb.
Sunday People

Torsdag 7. februar

Daniele Prade er nåværende sportsdirektør i Fiorentina. Han kom dit fra AS Roma hvor han blant annet hentet Fabio Borini. Dersom påstandene til Radio Toscana medfører riktighet, var overgangen hans idé. Nå ønsker han å hente Borini til Fiorentina til sommeren.
- Etter det jeg forstår er samtalene om å hente Borini til Fiorentina kommet langt, uttaler journalist Mario Sconcerti til calciomercato.
De melder også at Fiorentina forsøkte å hente angriperen i januarvinduet.
Sportwitness.ning.com

Onsdag 6.februar

Transfervinduet i Russland stenges ikke før 24.februar og Zenit St. Petersburg skal være interessert i prøve å hente tilbake midtstopperen som spilte for dem i mer enn tre sesonger. Russerne kan komme med et antatt bud på £13M for Martin Skrtel.
Daily Mail

Mandag 4.februar


Kontrakten til Fernando Amorebieta løper ut til sommeren og Athletiic Bilbao skal nå ha trukket tilbake sitt kontraktforslag da man ikke greier å bli enig med midtstopperen om en ny avtale. 27-åringen som har over 250 kamper for Athletic og er landslagsspiller for Venezuela skal følge av en rekke klubber som vil vurdere han som en av de beste spillerne tilgjengelig på Bosman etter sesongen. Disse skal inkludere Arsenal, Liverpool, Everton, Milan og Barcelona.
Talksport