Uke 8

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 24.februar

F
eyenoord spiller mot PSV på søndag og Liverpool er ventet å ha speidere til stede sammen med klubber som Everton og Tottenham. Formålet med turen skal i første rekke være stopperparet Stefan de Vrij (21) og Bruno Martins Indi (21), som nå også spiller sammen for Nederland. Prislappen for paret samlet nevnes til £25M.
Sunday Mirror

Lørdag 23.februar


Guillermo Ochoa påstår at han har vært i kontakt med Liverpool. Mexicaneren spiller i Ajaccio i Frankrike, og 27-åringen påstår at storklubber i Tyskland, Spania, Italia og England har vist interesse.
- Det var kommunikasjon med Liverpool, men jeg lot klubbpresidenten og agenten min ta seg av det. Jobben min er å fokusere på laget mitt Ajaccio. Agenten min var i kontakt med Liverpool, men det var ingenting konkret. Jeg håper det kommer noen tilbud jeg kan vurdere i sommer. Det blir vanskelig å velge mellom Liverpool, Milan, Real Madrid, Barcelona, Inter, Bayern og Dortmund, sier han ifølge football.fr.
SkySports

Fredag 22.februar

Arsenal og Liverpool er linket til et sommerkjøp av Angelo Ogbonna. 24-åringen er midtstopper hos Torino og spilte i august i treningskampen mot England for Italia. Torini skal vurdere ham til £17M.
Daily Express

Onsdag 20.februar


Liverpool, Swansea og Sunderland viser alle interesse for Celtic-forsvareren Efe Ambrose. Den 24 år gamle nigerianeren blir verdsatt til £6M av den skotske klubben.
- Jeg er glad for å bli linket til en klubb som Liverpool, sier forsvarsspilleren selv.
TouchlineTalk

Bayern München skal ha gjort klart et bud på 46 millioner euro (ca £40M) for Luis Suarez. Liverpool kan være informert om at så er tilfellet. Juventus ventes også å ha Suarez på sin ønskeliste.
La Stampa

Tirsdag 19.februar


Liverpool vurderer å legge inn et bud på £19M for Atletico Madrid-vingen Arda Turan til sommeren. 26-åringen kom til Atletico fra Galatasaray i 2011.
AS

Liverpool og Everton søker markedet etter midtstoppere og skal være interesserte i Dejan Lovren. Barcelona har også følere ute. 23-åringen har 16 landskamper for Kroatia og et Lyon i økonomiske vanskeligheter kan være villig til å cashe inn.
Sportske Novosti