Ulikt syn på annulleringen

Brendan Rodgers og David Moyes er uenige om det var korrekt å annullere Sylvain Distins scoring i det 56. minutt. Dommer Michael Oliver hadde allerede blåst for frispark mot Anichebe.

- Jeg var ikke 100 prosent sikker på det tidspunktet om det var mot Sylvain Distin for en dytt på Jamie Carragher eller om det var mot Victor Anichebe. Men dommeren så det tidlig, og han var tydelig. Jeg synes Michael Oliver gjorde det meget bra i dag. Jeg synes han var freragende, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Situasjonen var annerledes enn den på Goodison Park (Luis Suarez’ annullerte mål). Det var klar offside. Hvis dere ser på avgjørelsen her, hadde dommeren klar sikt. Det var ingenting som blokkerte ham.

- Ballen var allerede i lufta, og dommeren blåste da det ble kontakt. Så jeg synes avgjørelsen var klar. Det var trolig Evertons beste mulighet til å score fra en dødball. De er sterke og aggressive. De kan angripe ballen, men jeg synes vi håndterte det ganske bra.

Everton-manager David Moyes mener at scoringen ble feilaktig annullert.
- Det var scoring. Keeperen deres løper inn i vår spiller, så målet burde ha blitt godkjent, sier David Moyes til Evertonfc.com.

- Hvis vi løper inn i keeper, så er det frispark, men han løp inn i oss, og dermed var det scoring. Dommeren sa at han gå frispark mot Victor Anichebe for å hindre keeper.