Ungguttene imponerer Rodgers

Brendan Rodgers antyder at det var meningen at Jordon Ibe skulle lånes ut før sesongen, men at 17-åringen og lagkamerat Raheem Sterling har imponert i sommer i førstelagstroppen.

Liverpools manager begynte å spisse laget i siste kamp mot Thailand, men understreker at spillerne i førstelagstroppen hele tiden vil ha sjansen til å kjempe seg inn på startoppstillingen. Det gjelder ikke minst unge spillere som Raheem Sterling og Jordon Ibe, som begge har imponert under pre-season.

- Spillerne vil hver dag ha mulighet til å vise at de har lidenskapen og viljen til å være en del av laget, sier Rodgers til LFC TV.

- Vi avsluttet sterkt mot slutten av sist sesong og det er viktig å bygge videre på det. De to til tre første ukene dreier seg i realiteten om å bygge opp det fysiske og det fotballtekniske.

- Etter det, da har du sjansen til å vise at du er god nok for en startellever. Det er derfor alltid rom for folk til å kunne presse seg inn på laget.

- Noen av de unge spillerne har vært glimrende på treningsleiren, slike som unge Raheem Sterling. Han har påminnet oss på hvordan han var sist sommer, men han her litt mer personlighet nå og har et år til med erfaring. 18 år gammel, han ser virkelig bra ut.

- Unge Jordon Ibe, som er 17 år, var en vi snakket om ville behøve erfaring på et lavere nivå bare for å kunne venne seg til å spille foran fylte tribuner.

- Vel, det er ikke ofte han kommer til å spille foran mange flere enn 83000 og 95000, slik at vi vet nå at han kan spille foran mange mennesker.