Vellykket forumtur

Supporterklubben var heldige med timingen av høstens forumtur. Brendan Rodgers sitt mannskap leverte årsbeste da West Bromwich ble slått 4-1 på Anfield.

Elleve medlemmer av Kopforum hadde meldt seg på høstens forumtur til hjemmekampen på West Bromwich, og de fikk servert en svært severdig kamp på Anfield der Liverpool vartet opp med fire flotte scoringer.

Deltakerne bodde denne gang på Radisson Blu i Old Hall Street, og møttes til «Bli kjent-middag» på hotellet fredag kveld. Det tok ikke lang tid før gruppen fant tonen, og fotballdiskusjonen gikk livlig rundt bordet. Etter middagen ble det en runde på byens puber og utesteder, hvor turen blant annet gikk innom Flanagans og Slaughterhouse. På veien møtte vi også på den tidligere Liverpool-spilleren Glen Hysen i Mathew Street.

Kampnervene hadde begynt å melde seg hos de fleste, da reisefølget satte kursen mot Anfield i taxier rundt middagstider lørdag. Vel fremme ved stadion var første post på programmet for de fleste å hente ut sine kampbilletter (På bildet øverst i artikkelen ser vi far og sønn Ola og Stig Ola Langset som akkurat har hentet ut sine billetter). En del av følget hadde vært så heldige å få plasser på The Kop, mens de øvrige satt på Main Stand.

Frank Ståle Myrmel og Nils Erik Storli klare for kamp

Mange av deltakerne var førstereis-supportere, men det var også et par forumtur-veteraner med. Flere valgte å ta en runde rundt stadion før kampen, for å suge inn kampatmosfæren og ta et stille minutt ved Hillsborough-monumentet, mens andre la kursen rett mot The Park, hvor det som vanlig var stor stemning og kampsangene ljomet i lokalet.

Liverpool serverte festfotball og årsbeste i denne kampen, og turdeltakerne fikk se fire usedvanlig vakre Liverpool-mål, med et hat-trick av Luis Suarez som hovedrett. Stemningen var derfor høy når følget feiret seieren med middag på den brasilianske restauranten Bem Brazil i Hanover Street i kveldingen. Etterpå gikk turen til O'Neills litt lenger oppe i gata, hvor forumgjengen benket seg foran TV-apparatene for å følge Match Of the Day-sendingen og gjenoppleve høydepunktene fra kampen. En vellykket tur ble senere på kvelden avrundet på Flanagans i Mathew Street.

Åtte av turens elleve deltakere samlet til middag fredag kveld