Venstreback og midtbanespiller på ønskelista

Ifølge Liverpool Daily Post står en ny venstreback og en offensiv midtbanespiller øverst på ønskelista til Brendan Rodgers når overgangsvinduet åpner i januar.

Liverpool har et tøft kampprogram i desember, og Brendan Rodgers tror at tiden nå er inne for at spillerne han hentet i sommer kan vise seg frem. Bare Simon Mignolet av de nyinnkjøpte har klamret seg til en fast plass på laget.

 

- Vi brukte penger for å hente inn spillere, og nå vil de få sjansen til å prestere. Det handlet om spillere vi hadde råd til og som var tilgjengelige. Vi prøvde på en del spillere, og typer som kunne forbedre oss. Samtidig visste vi at vi hadde noen som skulle dra, og måtte erstatte spillere som Jonjo Shelvey, så vi bestemte oss for å hente inn noen som kunne gi oss dekning, sier han til Liverpool Daily Post.

 

- Saken er den at vi ikke er i en situasjon der vi kan bruke penger bare for å bruke. Vi prøver å bygge for fremtiden, men også for nåtiden, så vi vil forsterke der vi kan. Du kan bare gjøre det ved å hente inn spillere som vil forbedre laget, ellers fyller du bare på med spilere.

 

- Vi ønsket å hente inn en eller to til for å forsterke førstelleveren, men det gikk ikke. Vi la ned mye arbeid for det. Det var områder som trengte forsterkning, og det er ingen tvil om at vi ønsket å hente inn spillere som kunne ha hjulpet oss, men for ulike grunner kom de ikke.

 

Avisa skriver at han har en offensiv midtbanespiller og en ny venstreback øverst på ønskelista.

 

- Jeg er privilegert for å være her, og vet hvilke arbeidsforhold jeg må arbeide i, men vi vet hvor vi er som klubb. Jeg kommuniserer regelmessig med eierne, så det pågår. Det handler ikke om å sette seg ned. Vi vil alltid prøve å forbedre laget i overgaingsvinduene. Dersom pengene er der og den rette spilleren er tilgjengelig, så er jeg ikke bekymret for om klubben vil støtte det.

 

- Det må være en som kommer inn og hjelper oss. Vi så sist januar med de to guttene som kom inn og bidrog for laget med en gang. Det var ingen nøling, det var noe de gjorde. Dersom det kan være tilfelle i januar igjen, vil det være fantastisk. Vi ønsker å forbedre oss.