Vil forsterke førstelaget

Brendan Rodgers sier at det neste steget vil være å hente inn spillere som vil forsterke førsteelleveren. Må overbevise spillerne om ”prosjektet Liverpool”.

Rodgers innrømmer at han, John Henry og Tom Werner ikke har bestemt hvor mye penger det vil være til rådighet i januar.

 

- Vi har støttet stallen, kjøpt noen kvalitetsspillere og hentet inn noen spillere som cover. Det neste steget for oss vil være å hente inn spillere som er bedre enn de vi har, sier han til ESPN.

 

Klubben forsøkte å hente spillerne Henrikh Mkhitaryan, Diego Costa og Willian i sommer, men fikk ikke napp.

 

- Dersom vi ser etter en toppspiller, så må vi overbevise dem om å komme og bli med på prosjektet her. Jeg synes det å få Liverpool tilbake til toppen er av de mest spennende prosjektene som finnes. 

 

- Mange av de spillerne ønsker Champions League-fotball, og vi har mistet spillere utelukkende på grunn av det - men det gjør meg enda mer innstilt på at vi må komme tilbake på det nivået for å heve nivået på spillerne.

 

Etter denne sesongen vil Brendan Rodgers kun ha ett år igjen av sin kontrakt på Anfield.

 

- Jeg signerte en treårskontrakt her, og planen var at Liverpool skulle være tilbake i Champions League i løpet av den perioden. Forrige sesong kom vi på syvende, og jeg vil forvente at det vil gå bedre i år.

 

- Vi kan ikke knipse og gjøre som Manchester City og Chelsea. Vi prøver på en annen måte, med å utvikle spillere, forbedre spillere og forbedre verdien av klubben.

 

Han nevner Borussia Dortmund som et lignende eksempel.

 

- De gikk fem år for å komme tilbake på toppen. Vi er åpenbart i England, men vi ser på en lignende situasjon. Uansett om det vil skje under meg eller ikke, vil jeg gjøre mitt beste.