Vil ha en samtale med Suarez

Brendan Rodgers akter å ha en samtale med Luis Suarez så snart spissen returnerer til Liverpool etter sitt landslagsoppdrag i Japan, melder Tony Barrett i The Times.

Etter en dag der det har vært mye frem og tilbake om hvorvidt Luis Suarez ønsker å fortsette i Liverpool eller ei, ønsker nå manager Rodgers en samtale med sin spiss så snart han er tilbake på Merseyside.

Manageren ønsker å finne ut hva som virkelig er Suarez sitt standpunkt nå. Liverpool har så langt ikke fått noen indikasjon på at Suarez har skrinlagt sine planer om å forlate klubben. Sitatene som har versert i uruguayansk presse fører imidlertid til at Rodgers ønsker å finne ut eksakt hva som er Suarez sitt standpunkt for øyeblikket. Manageren akter også å finne ut om spissen ønsker å trene med laget igjen, etter å ha blitt beordret til å trene alene en stund.

The Times skriver at forholdet mellom Rodgers og Suarez har blitt betraktelig dårligere som en følge av sommerens transfersaga. I Suarez-leiren skal man imidlertid etter hvert ha innsett at det er en relativt stor sjanse for at spissen må fortsette i Liverpool også kommende sesong.