Ville ikke kommentere Eriksen-ryktene

Brendan Rodgers ble idag konfrontert med uttalelsene til Marc Overmars om klubbens interesse for Christian Eriksen. Manageren vil ikke fyre oppunder ryktene og kommentere enkeltspillere.

Den tidligere Arsenal og Barcelona-vingen Marc Overmars er nå fotballdirektør i Ajax, og har i dagens aviser blitt sitert på at Liverpool er en av klubbene som følger den danske midtbanespilleren Christian Eriksen.


- Vi har en liste over speiderne fra utenlandske klubber som er på våre kamper, og Liverpool har vært regelmessig på besøk, sier Overmars i et intervju med De Telegraaf i dag. 

På dagens pressekonferanse ble Brendan Rodgers konfrontert med uttalelsene, men ønsker ikke fyre mer oppunder ryktene om at han er et av klubbens overgangsmål for sommeren.

- Dersom du leser hva han (Overmars) sier, så er det at vi har hatt speidere på kampene. Men vi kunne ha sett på hvem som helst. Vi kan ha studert spillere på motstanderlaget. Som alle andre ser på gode spillere, men som alltid vil jeg ikke kommentere på enkeltspillere eller spekulere i noe, sa manageren.

Daily Mirror hevdet igår at Brendan Rodgers var tilstede på Danmark sine landskamper mot Tsjekkia og Bulgaria for å finsikte Eriksen. Til sommeren vil 21-åringen kun ha ett år igjen av sin avtale med Ajax. I februar ble det bekreftet at spilleren og hans agent takket nei til samtaler om kontraktsforlengelse.